reklama
W
wesolutka85
Gość
dziewczyny gratuluje zdrowych maluszkow.
Candy mi sie lozysko podnioslo w 6 miesiacu przy Oli, a tez nastraszyli mnie cesarska, wiec glowa do gory.
Aiwpa mam nadzieje ze z nerkami nic powaznego..
Candy mi sie lozysko podnioslo w 6 miesiacu przy Oli, a tez nastraszyli mnie cesarska, wiec glowa do gory.
dziewczyny gratuluje zdrowych maluszkow.
ale oszczedzalas sie czy nie?
W
wesolutka85
Gość
no do pracy nie chodziłam, ale nie ograniczałam się w żaden sposób, więc czasem ciężkie zakupy, basen, sprzątanie gotowanie itp. Ale fakt nie bylo dziecka wtedy (a jest to najbardziej absorbujace)
EM Ka
Fanka BB :)
Kochane takie wiadomości to miód na moje oczy!!!
Cieszę sie ze wszystko dobrze teraz juz musza byc tylko takie wiadomości !
A Ty Candy tego swojego chopa w koncu Zaangażuj do tej przeprowadzki i dbaj o siebie tyle ile sie da! Koleżanka tez miała tak przy 2 latku i sie unormowalo wiec patrz tam jako )) musi byc dobrze - jak bedzie mozna uniknąć cesarki to trzeba próbować
Cieszę sie ze wszystko dobrze teraz juz musza byc tylko takie wiadomości !
A Ty Candy tego swojego chopa w koncu Zaangażuj do tej przeprowadzki i dbaj o siebie tyle ile sie da! Koleżanka tez miała tak przy 2 latku i sie unormowalo wiec patrz tam jako )) musi byc dobrze - jak bedzie mozna uniknąć cesarki to trzeba próbować
Gosia 2712
Zaciekawiona BB
Dziewczyny swietne wiesci :-) ciesze sie ze z malenstwami wszystko ok :-) oby tak dalej :-)
reklama
Ja na wizycie byłam wczoraj. Znowu Maluszek miał pępowinę moędzy nóżkami, ale lekarz mówi, że raczej będzie Tosia Buźkę też cały czas chowała, wtuliła się w łożysko i je podgryzała (nie wiem po kim to takie wstydliwe), ale coś nie coś tam pooglądaliśmy. Wszystkie narządy w porządku, młoda rośnie, więc z wizyty jestem jak najbardziej zadowolona a smyczek waży 307g - leciutka po Mamusi dorzucam zdjęcie tego, co się udało wychwycić
Załączniki