reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Super dziewczyny, że maluchy dobrze się rozwijają :-) i tu już widać róznice w wagach maleństw, a są jak widać spore. Ale tak już będzie :)

Gratuluje udanych wizyt i zdrowych maluszków.
Ja narazie jestem po pobciążeniu glukozą 75, fuuuj masakra, wyniki ok, ale smak sprzed 5 lat niezapomniany:no:

Hejka :-) dziewczyny heh jak tak patrze na wage waszych maluszkow to zaczynam sie bac :baffled: moja mala w 20t6d miala juz 523gram hehe wiec wesolutka moja chyba jak narazie byla najwieksza :-p:baffled:

Ed.
A mam pytanko czy ktoras z was robila badania na listerioze?

Hejka :-) dziewczyny heh jak tak patrze na wage waszych maluszkow to zaczynam sie bac :baffled: moja mala w 20t6d miala juz 523gram hehe wiec wesolutka moja chyba jak narazie byla najwieksza :-p:baffled:

Ed.
A mam pytanko czy ktoras z was robila badania na listerioze?

to maoja wagowo zaraz po twojej:)
ale przy synku na samej koncowce wyliczyli ze bedzie 4 kg a mial 3100g wiec..:)

witajcie :)
Ja dziś już po połówkowym. Byłam z narzeczonym, choć od kilku dni mamy kryzys i jakoś tak zimno jest między nami... Śmiałam się, że maleńka sztamę z mamą trzyma bo przez całe USG była odwrócona pleckami i nie chciała spojrzeć na tatę :) Ale niestety przez to nie mamy żadnej fotki... Wszystkie narządy u mojej córci są jak najbardziej prawidłowe i nie ma powodów do niepokoju. Kolejna wiadomość jest taka, że potwierdziła się płeć i już na 100% jest dziewczynka. Jej waga to 246 gram :)
Te moje wyniki badań, które były nieznacznie poza normą wg lekarza są praktycznie idealne :) więc może jakieś odstępstwa od norm w ciąży są nawet wskazane. Dowiedziałam się także, że przechodziłam już toxo, różyczkę oraz cytomegalię więc nie ma powodów do niepokoju już :)
Pozdrawiam Was cieplutko :*

Rajo, mówiłam, że wyniki masz dobre :-) cieszę się, że z małą wszystko ok. A partnerowi przejdzie... a może juz przeszło, jak malucha zobaczył ;-)

reklama
Do góry