reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Hania :D:D tyle, że Wy macie już synka (jest w mniejszości, ale jest! i na pewno się nie da dziewczynom) a u nas hihihi wszyscy nam życza 3 - a ja sie smieje ze tez pewnie byla by dziewczynka, gdyby sie przydarzylo :)

nexiss, maddlena gratuluje wizyt :)
jak tak czytam Wasze wymiary to nasza Mloda wyglada na duza, wczoraj 460 g omg :D
Franus ja Ciebie tez pozdrawiam i macham do Ciebie raczka :D

[SUB]ja po wizycie, niestety o maluszki nie wiem praktycznie nic nowego, tylko, ze szyjka długa i zamknięta. W bonusie na majowke dostałam skierowanie do szpitala z diagnoza wodonercze....
mam nadzieje, ze nie zabawie tu długo. [/SUB]

To teraz moje "zeznania" z wizyty :-)
Co do mnie, to przytyłam tylko 0,5 kg (czyli w sumie 3,5 ) i cholesterolem mam nie zaprzątać sobie głowy, bo skoro jem prawidłowo i prawie chude wszystko, to jest ok. Znowu przypadłość po tatusiu odziedziczona ;-) Szyjka ma 4,3 cm i dzisiaj miałam ph mierzone- 4,5, czyli ok.

A nasz Franek podskakiwał sobie na głowie :-D stąd też mam ostatnio uczucie parcia na pęcherz... ma długie rączki po tatusiu i nóżki po mamusi, że nam termin wg tego przyspiesza o kilka dni.. ale wg obliczeń głowki, brzuszka itp. jest jak z miesiączki. Dzisiaj dokładnie przez 40 min. lekarz przyglądał się organom wewn. ale jak twierdził żadnych nieprawidłowości nie ma. Mały skubaniec siusiał sobie podczas badania, bo na początku pęcherz był pełny a potem opróżniony :-D Buzię chował cały czas, zasłanaiał się raz jedną ręką raz drugą- to po tatusiu, który fotek nie lubi ;-)
Waży 366 g i serduszko biło 157/min.
Na 06.05. mamy połówkowe w klinice, ale po dzisiejszym jestem o wiele spokojniejsza. No to tyle :-)
Maddlena cieszę się, że nasze Franki nam radości tyle przynoszą i jest wszystko ok :-)
Aiwpa a ty masz to od małego, jakiś stan zapalny przeszłaś czy kamienie?

dziewczyna gratuluje wizyt ,

a teraz ja się pochwalę wszystko ok z małą :) waży 432 g

ale bede najprawdopodobniej niestety CC :((( ponieważ łożysko jest za nisko- przodujące jest to dosc groźna .. także trochę zmartwiona tym,
mam sie oszczedzac ale to nie mozliwe

Ostatnia edycja:
Joani super ze z maluszkiem wszystko dobrze :-)
Candy tez u Ciebie sie ciesze, choc z ta cesarka to nie bardzo, ale będzie wszystko dobrze :-)

reklama
Candy Na pewno musisz uważać na siebie, duuuużo odpoczywać, nie przemęczać się. Czasami łożysko łożysko się podnosi, ale przy twoim trybie życia i małym, to pomoc ci jakaś potrzebna... trzymam kciuki, żeby się trochę podniosła. Z tego co wiem, to nie oznacza koniecznie cesarki, tylko wcześniejszy poród, plamienia itp. więc nogi do góry ;-)

Do góry