reklama
W
wesolutka85
Gość
Jesteśmy po połowkowych Będzie druga córeczka (jak to lekarz określił na 90%) )) Mała jest zdrowa, to najważniejsze, ma piękne dwie półkule mózgu, móżdzek - wykluczone wodogłowie, równą górną wargę - nie ma zajęczej wargi, równiutki kręgosłup, nerki, żołądek w odpowiednim rozmiarze, pięknie bijące serduszko 146 uderzeń/min. Odetchnelam z ulga Poza tym wiek ciazy wg usg rozni sie tylko o 1 dzien niz ten z OM, wiec bedzie wieksza niz Ola. Mam tylko nadzieje ze do porodu nie przekroczy wagi 3500, bo nie wiem kto ja wtedy urodzi ) Ola ważyła 3130, a na tym etapie była 11 dni młodsza wg usg od OM niż Malutka Poza tym ma charakterek, jak ją lekarz obudził to waliła głową w miejscu gdzie głowicę przykładał i zasłaniała się rączką
Poza tym zalotnie mruga i już sie w niej zakochaliśmy z mężem )))))
Poza tym zalotnie mruga i już sie w niej zakochaliśmy z mężem )))))
N
nexiss
Gość
Wesolutka ciesze się, że z małą wszystko w porządku i że będzie kolejna dziewczynka super
Gratuluję Wesolutka!! Kolejna mała księżniczka :-)
Zobacz załącznik 621696
Zobacz załącznik 621696
EM Ka
Fanka BB :)
Wesolutka cudne wieści ))
DOODA
wrześniowa mama :)
Wesolutka cieszę się razem z Wami :-) Gratuluję córy :-)
W
wesolutka85
Gość
Dziękujemy
Ania, mam kilkanaście fotek na płytce, ale myślę, że żadne nie nadaje się do wklejenia, bo są to poszczególne narządy (mózg, żołądek, serce, rączka, nózka itp) a nie mam fotki całej Malutkiej, bo jest za długa, a buźki też nie zrobił zdjęcia (tylko tej górnej wargi)
Ania, mam kilkanaście fotek na płytce, ale myślę, że żadne nie nadaje się do wklejenia, bo są to poszczególne narządy (mózg, żołądek, serce, rączka, nózka itp) a nie mam fotki całej Malutkiej, bo jest za długa, a buźki też nie zrobił zdjęcia (tylko tej górnej wargi)
reklama