reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Zdjęcia buźki Księciunia (klejnoty zostawimy dla siebie :-D)
20140425_065142.JPG20140425_065155.jpg

Miał cały czas rączkę przy głowie. Salutuje, po tacie :-D

Załączniki

• 20140425_065142.JPG
    20140425_065142.JPG
    39,2 KB · Wyświetleń: 60
  • 20140425_065155.jpg
    20140425_065155.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Doda to prawda parka to tez moje marzenie najpierw chłopak potem dziewczynka - plan był na Nikosia i Donatkę;) ale jak mówisz najwazniejsze by zdrowe były te nasze skarby;)

Amelia wstępne gratulacje .
Gosia ale olbrzym ;)))
Ritta fajnie że wszystko ok , nie mogło byc inaczej ;)Kurcze tez słyszałam ze pukają w brzuch albo dają klapsy jak dla mnie chora metoda;/ koleżance dali porządnego klapsa w brzuch w luxmed w Warszawie właśnie, ale nie wiem w ktorym.

EM Ka o klapsach nie słyszałam :szok: ale o "pukaniu" w brzuch to często. To dodatkowe bodźce dla dziecka i wtedy reaguje. Ono ma barierę w postaci macicy i pęcherza płodowego i nic mu nie jest tylko dla nas to mało przyjemne.

Jak położna zaczęła telepać moim brzuchem na sali porodowej to myślałam, że z łóżka spadnę. Ale dzięki temu mała się trochę rozbudziłam i nie miałam cesarki .... tego dnia ;-)

Ritta śliczny ten Wasz księciunio :)
Na moim pierwszym usg w szpitalu lekarz kazał mi poruszać brzuchem aby maluch się poruszał, to wg niego to było za lekko, i sam mi palce wciskał w brzuch...

reklama
Ritta, cudowne wiadomosci. Gratuluje syneczka :)

animka, na Ole slodkie nie dzialalo, ale zauwazylam ze na Niespodzianke bardzo dziala :) jak tylko cos zjem slodkiego t zaraz sie wierci ;)

Do góry