reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Doda to prawda parka to tez moje marzenie najpierw chłopak potem dziewczynka - plan był na Nikosia i Donatkę ale jak mówisz najwazniejsze by zdrowe były te nasze skarby
Amelia wstępne gratulacje .
Gosia ale olbrzym ))
Ritta fajnie że wszystko ok , nie mogło byc inaczej Kurcze tez słyszałam ze pukają w brzuch albo dają klapsy jak dla mnie chora metoda;/ koleżance dali porządnego klapsa w brzuch w luxmed w Warszawie właśnie, ale nie wiem w ktorym.
Amelia wstępne gratulacje .
Gosia ale olbrzym ))
Ritta fajnie że wszystko ok , nie mogło byc inaczej Kurcze tez słyszałam ze pukają w brzuch albo dają klapsy jak dla mnie chora metoda;/ koleżance dali porządnego klapsa w brzuch w luxmed w Warszawie właśnie, ale nie wiem w ktorym.
DOODA
wrześniowa mama :)
Ritta gratuluję synusia
EM Ka o klapsach nie słyszałam ale o "pukaniu" w brzuch to często. To dodatkowe bodźce dla dziecka i wtedy reaguje. Ono ma barierę w postaci macicy i pęcherza płodowego i nic mu nie jest tylko dla nas to mało przyjemne.
Jak położna zaczęła telepać moim brzuchem na sali porodowej to myślałam, że z łóżka spadnę. Ale dzięki temu mała się trochę rozbudziłam i nie miałam cesarki .... tego dnia ;-)
Jak położna zaczęła telepać moim brzuchem na sali porodowej to myślałam, że z łóżka spadnę. Ale dzięki temu mała się trochę rozbudziłam i nie miałam cesarki .... tego dnia ;-)
animka90
Ja zawsze chwilę przed wizytą wcinam paczkę mamby i małe szaleje ;P
N
nexiss
Gość
Ritta śliczny ten Wasz księciunio
Na moim pierwszym usg w szpitalu lekarz kazał mi poruszać brzuchem aby maluch się poruszał, to wg niego to było za lekko, i sam mi palce wciskał w brzuch...
Na moim pierwszym usg w szpitalu lekarz kazał mi poruszać brzuchem aby maluch się poruszał, to wg niego to było za lekko, i sam mi palce wciskał w brzuch...
maltanka
Ritta Gratulacje! super, że wszystko jest w porządku
reklama
W
wesolutka85
Gość
Ritta, cudowne wiadomosci. Gratuluje syneczka
animka, na Ole slodkie nie dzialalo, ale zauwazylam ze na Niespodzianke bardzo dziala jak tylko cos zjem slodkiego t zaraz sie wierci
animka, na Ole slodkie nie dzialalo, ale zauwazylam ze na Niespodzianke bardzo dziala jak tylko cos zjem slodkiego t zaraz sie wierci