reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Zdjęcia buźki Księciunia (klejnoty zostawimy dla siebie :-D)
20140425_065142.JPG20140425_065155.jpg

Miał cały czas rączkę przy głowie. Salutuje, po tacie :-D

Załączniki

• 20140425_065142.JPG
    20140425_065142.JPG
    39,2 KB · Wyświetleń: 64
  • 20140425_065155.jpg
    20140425_065155.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Doda to prawda parka to tez moje marzenie najpierw chłopak potem dziewczynka - plan był na Nikosia i Donatkę;) ale jak mówisz najwazniejsze by zdrowe były te nasze skarby;)

Amelia wstępne gratulacje .
Gosia ale olbrzym ;)))
Ritta fajnie że wszystko ok , nie mogło byc inaczej ;)Kurcze tez słyszałam ze pukają w brzuch albo dają klapsy jak dla mnie chora metoda;/ koleżance dali porządnego klapsa w brzuch w luxmed w Warszawie właśnie, ale nie wiem w ktorym.

EM Ka o klapsach nie słyszałam :szok: ale o "pukaniu" w brzuch to często. To dodatkowe bodźce dla dziecka i wtedy reaguje. Ono ma barierę w postaci macicy i pęcherza płodowego i nic mu nie jest tylko dla nas to mało przyjemne.

Jak położna zaczęła telepać moim brzuchem na sali porodowej to myślałam, że z łóżka spadnę. Ale dzięki temu mała się trochę rozbudziłam i nie miałam cesarki .... tego dnia ;-)

Ritta śliczny ten Wasz księciunio :)
Na moim pierwszym usg w szpitalu lekarz kazał mi poruszać brzuchem aby maluch się poruszał, to wg niego to było za lekko, i sam mi palce wciskał w brzuch...

reklama
Ritta, cudowne wiadomosci. Gratuluje syneczka :)

animka, na Ole slodkie nie dzialalo, ale zauwazylam ze na Niespodzianke bardzo dziala :) jak tylko cos zjem slodkiego t zaraz sie wierci ;)

Do góry