reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Ależ te dzieciaczki rosną :-) minie, fajnie ,że podglądnełaś malca. Zrób w końcu suwaczek ;-)
Aiwpa również grauluję "wstydnisia" :-)

reklama
No to ja już po pseudo połówkowych. Mały ma się świetnie i jest 100% chłopakiem!!!! :-) Nie ma co tego żadnych wątpliwości bo pięknie pokazywał swoje jajeczka. Bezwstydny po ojcu. :-p
Trafiłam na dość nieprzyjemną położną, która zabroiła nam filmować i robić zdjęć. :confused2:Byłam naprawde zła bo nie rozumiem dlaczego skoro wcześniej na prenatalnych filmowaliśmy calutkie badanie, które wykonywał gin. No ale cóż, mówi się trudno. :sorry2: Zaraz po tym jak położna włączyła aparat naszym oczom ukazał się widok małego trzymającego się za głowę. :-p Później wiercił się niemiłosiernie i pozował z każdej możliwej strony ale niestety dostałam tylko jedno zdjęcie.
Mały 19tydzień.jpg

A to jego wymiary:
HC- 151 mm
AC- 133 mm
FL- 29 mm
Waga- 240g

Załączniki

• Mały 19tydzień.jpg
    Mały 19tydzień.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Moja szwagierka ma termin na kibic lipca, zaczęła już chodzić na szkołę rodzenia i mówiła że na 12 par są tylko 2 dziewczynki, reszta sami chłopcy :)
Chyba naprawdę wojna idzie ;)

reklama
Do góry