reklama
N
nexiss
Gość
Aiwpa super, że z maluszkiem wszystko w porządku
MiniMe maluszek super Też maleństwo nie chciało pokazać kim jest
MiniMe maluszek super Też maleństwo nie chciało pokazać kim jest
No to ja już po pseudo połówkowych. Mały ma się świetnie i jest 100% chłopakiem!!!! :-) Nie ma co tego żadnych wątpliwości bo pięknie pokazywał swoje jajeczka. Bezwstydny po ojcu.
Trafiłam na dość nieprzyjemną położną, która zabroiła nam filmować i robić zdjęć. Byłam naprawde zła bo nie rozumiem dlaczego skoro wcześniej na prenatalnych filmowaliśmy calutkie badanie, które wykonywał gin. No ale cóż, mówi się trudno. Zaraz po tym jak położna włączyła aparat naszym oczom ukazał się widok małego trzymającego się za głowę. Później wiercił się niemiłosiernie i pozował z każdej możliwej strony ale niestety dostałam tylko jedno zdjęcie.
A to jego wymiary:
HC- 151 mm
AC- 133 mm
FL- 29 mm
Waga- 240g
Trafiłam na dość nieprzyjemną położną, która zabroiła nam filmować i robić zdjęć. Byłam naprawde zła bo nie rozumiem dlaczego skoro wcześniej na prenatalnych filmowaliśmy calutkie badanie, które wykonywał gin. No ale cóż, mówi się trudno. Zaraz po tym jak położna włączyła aparat naszym oczom ukazał się widok małego trzymającego się za głowę. Później wiercił się niemiłosiernie i pozował z każdej możliwej strony ale niestety dostałam tylko jedno zdjęcie.
A to jego wymiary:
HC- 151 mm
AC- 133 mm
FL- 29 mm
Waga- 240g
Załączniki
Ostatnia edycja:
anusiaszymka
Fanka BB :)
soniafka gratuluje :-) co do poloznej... no coz, duzo zalezy od tego na kogo sie trafi.
EM Ka
Fanka BB :)
Sonia bardzo sie cieszę )) gratuluje !
Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom
Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom
N
nexiss
Gość
Sonia super maluszek jeszcze raz gratuluję chłopca
reklama
Przydaly by sie jakies statystyki ilu chlopakowni ile dziewczynek
Super pomysł. Też o tym pomyślałam.