reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

A nka trzymamy kciuki tutaj wszystkie, musisz wierzyć, że się uda. Jedyne co możesz zrobić to leżeć, odpoczywać, a będzie dobrze. Wiem co przeżywasz, bo ja poprzednią ciążę lezałam praktycznie całą , w szpitalu, też skracała mi się szyjka i robiło rozwarcie, wiem co czujesz, ale wierze, że Wam się uda. Odzywaj się do nas!!!

reklama
Anka dopiero doczytalam....
Bede trzymac kciuki za Ciebie i malenstwa...
Zreszta wszystkie bedziemy....Odzywaj sie i wypoczywaj pod okiem lekarzy a na pewno wytrwacie;-)

Hania i ja dołączam swoje kciuki !!

Musisz wierzyć, ze bedzie dobrze , my tez bedziemy, i cały czas leżeć.

Ja ostatnio dowiedziałam sie ze zona mojego przyjaciela urodziła sie w 23 tyg ciazy i jest bardzo zdrowa dziewczyna zreszta w czerwcu zostanie drugi raz mamusia - wiec kochana jeśli Twoje dzieciaczki wdaly sie w mamusie to nie dadzą sie jakiemuś tam rowarciu w koncu beda chciały zyc i cieszyć sie taka fajna mama i rodzeństwem!!! ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Haniu na pewno bedzie dobrze! Szpitala nie zazdroszcze ale jak trzeba to trzeba. Tam tez sie pewnie Twoja cukrzyca zajma. Trzymaj sie!

reklama
Do góry