reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
ania, napewno wyniki będą dobre. Tyle kciuków zaciśniętych, że nie może być inaczej. Odpoczywaj teraz i staraj się nie stresować. :tak:

Byłam u lekarza.
Dzieciaczki rosną, serduszka biją ale szyjka ma już tylko 16mm i rozwarcie wewnętrzne na 0,5cm. Uwypukla się pęcherz płodowy z córcią.

W środę jadę do szpitala do Bydgoszczy mój lekarz umówił mnie tam ze znajomą lekarką i powiedział, że będzie świetnie jak dotrzymamy do 28-30 tygodnia :-:)-:)-:)-(

nie mam pojęcia co to są za zjawiska, ale trzymaj się dzielnie i leż i nie wstawaj. A od czego to się robi? Będę trzymała za was kciuki.

a_nka rzeczywiscie kiepsko :( Musisz kochana duzo lezec, mam nadzieje ze bedzie to mozliwe w Twoim przypadku. Trzymam kciuki zebys zaskoczyla lekarzy i dotrwala dluzej.

joani, u mnie lekarz twierdzi, że szyjka i w ogóle cały organizm jest zmęczony kolejną ciążą i nie daje rady stąd ta cukrzyca, rozwieranie i skracanie szyjki :-(

Ritta bardzo bym chciała dotrwać do 28tyg bo wtedy chociaż dzieci będą miały szanse

Anka najlepiej gdybyś wstawała tylko do toalety teraz. A zaproponowali Ci jakiś szew, czy nie rozpatrują tego?

reklama
Haniu na pewno podadza sterydy na szybszy rozwoj plucek i pewnie bedziesz musiala caly czas lezec. W Bydgoszczy masz zostac w szpitalu czy tylko wizyta ?

Bigbi przy blizniakach nie zawsze chca zakladac szew :/

Do góry