reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Gosia jak te Wasze maleństwo wyraźnie widać na tym usg :szok: fajnie :-D

A_nka będzie wszystko dobrze, grunt to tak jak Twoja mama mówi musisz być silna dla maluszków :tak:

reklama
Gosia, śliczny ten wasz maluszek :-)
Ania, cieszę się, że dobrze się czujesz po amnio, trzymam mocno kciuki za wspaniałe wyniki, które przecież muszą takie być :-)
Haniu.... trzymaj się kochana i odwiedzaj nas na forum, to na pewno nie będziesz sama :*

Hania, znam takie przypadki i mimo przepowiedni lekarzy przy odpoczynku dotrzymaly do 32-34 tygodnia. Trzymam kciuki za blizniaki i madrych lekarzy. A ty odpoczywaj i mysl pozytywnie :*:*:*

Wesolutka jeżeli dotrzymam do tych tygodni to będę naprawdę najszczęśliwszą kobietą na świecie :tak:

Dziewczyny jesteście mega kochane!!! Bardzo Wam dziękuje za wsparcie i na pewno będę się ze szpitala odzywać.

Gosia, lekarz musiał mieć świetny sprzęt , bo zdjęcia naprawdę wyraźne, a maluszek cudowny :-)

My już po wizycie.
Z Maluchem wszystko w porządku, wiercipięta mały, a raczej mała, bo wg pani dr to dziewczynka.. Postanowiłam się jednak nie przywiązywać do tej myśli, bo miesiąc temu inny lekarz miał inny typ. Zobaczymy co będzie na prenatalnych :)
Zdjęcie rozmazane niestety :/

Super wieści.. co do płci, to najpewniejsze typy to te po 16 tyg. Zrób sobie suwaczek, bo lepiej będzie wiadomo w jakiej fazie jesteś :-)

super że dzieciaczki takie ruchliwe i zdrowe :)

Gratulacje :)

marciątko płeć jeszcze się dowiesz :) spokojnie :) faktycznie zrób suwaczek to tak łatwiej nam jest bo wiemy kto ktory tydzień i wg :)

A więc teraz i ja zdam relacje... :)

Szyjka w porządku, nie skraca się... potem usg przez brzuszek.. i dosłownie w ciągu paru sekund " No to będzie chłopiec" tak się moje dziecko pięknie pokazało, widziałam 2 półkole mózgu, 2 komory serduszka, paluszki u rączek, nóżki wszystko na ten tydzien rozwija się prawidłowo mój maluszek waży 250 gram:)

Proszę to zdjęcie potwierdzające męskość:)

Picture 105.jpg

Załączniki

• Picture 105.jpg
    Picture 105.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Do góry