reklama
a_nka - Będzie na pewno dobrze ! Trzymamy za Was troje kciuki Teraz dużo więcej odpoczynku Cię czeka, ale to wszystko dla dobra dzieciaczków, niech rosną zdrowo w brzuszku u mamusi, bo tam najlepiej Trzymam kciuki żeby po wizycie w szpitalu wszystko się unormowało z tą szyjką. Dobrze, że w porę pojechałaś do lekarza, ale doświadczona z Ciebie mamusia więc wiedziałaś co robisz
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
A_nka faktycznie wiesci nie za ciekawe, ale mam nadzieje, ze maluszki zostana jak najdluzej w Twoim brzuszku i wszystko sie dobrze skonczy.
Haniu moze sie tak zdazyc ze zostaniesz do konca ale przy Twoich maluchach w domu to moze bedzie tak lepiej. Ty na pewno znasz historie Fusun, tak bardzo liczylam ze jej sie uda. Bede mocno trzymac kciuki i modlic sie za maluchy, niech siedza w brzuszku jak najdluzej.
Ritta, znam :-( i wiem, że ona też zaczynała właśnie z rozwarciem wewnętrznym . Przeraża mnie to wszystko dziewczyny. Do Bydgoszczy mam 80km będę tam przez całe tygodnie sama w strachu minimum do 28tygodnia. Jezuuu :----(
Ale oby tylko dobrze się skończyło, żebyśmy wytrwali. Proszę o kciuki dziewczyny
Ale oby tylko dobrze się skończyło, żebyśmy wytrwali. Proszę o kciuki dziewczyny
reklama
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
A_nka kochana musisz dac rade, na pewno bedzie Ci ciezko, ale musisz walczyc, a kciuki bedziemy za was trzymac bardzo mocno!