reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Bubles super ze z maluchem wszystko fajnie ;)
Koko mocno zaciskam kciuki!!! super ze zdecydowaliście sie na test ;)
Ania// tez zacisniete juz na zapas ;)
Sonia niestety i takie barany sie zdarzają ... Ale najwazniejsze ze wszystko dobrze !! ;) No i chłopak jednak ;)

U nas jak pisałam tez wszystko si, 90mm crl, jeszcze mozna zmierzyć ;) spokojny był ;) ale śliczny ;)))
Joani to u siostry lekarz musiał wyliczać crl z tych innych wymiarów.
Ja Wam muszę powiedziec ze trochę jestem Zaskoczona bo mój lekarz ma b. Słaby sprzęt ale chce rodzic w tym szpitalu gdzie jest ordynatorem dlatego nie bede wymyślać ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny fajnie ze u was wizyty udane..
Ja byłam we wtorek wszystko oki z małą ma byc druga dziewucha na 100% będzie Majka ,Martynka chciała brata ale cóż....

Doda chce w siemkach , spoko położne sa miłe pielęgniarki i lekarze tez, byłam tam na początku ciazy. Szpital jak szpital wiadomo ale ludzie fajni mili a to jednak w takich momentach szczególnie wazne!

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Koleżanka moja tam rodziła, także chwaliła sobie bardzo.
Ja w Bytomiu, zresztą jak przy pierwszej ciąży. Też sobie chwliłam, tam mam też swojego lekarza. Fajne tam jest to , że dziecko zabierają Ci na noc, więc można w miarę wypocząć, jak również w ciągu dnia jeżeli jesteś zmęczona :). Przy cesarce to było dla mnie wybawienie, po strasznie zniosłam zabieg i nie potrafiłam dojść do siebie:-(.

Miłego dnia dziołchy,
u nos brzydko, zaro chyba dyszcz z wierchu poleci :szok:

Dooda widzę że Tobie też się udzieliło hehe :) gryfno żeś jest :)

mówicie o szpitalach Emka siemce fajny szpital fajni ludzie też raz tam trafiłam w nocy ale troszkę w prawdzie mnie zdenerwowali bo ich obudziłam no ale coż :) ogólnie tak jak mówisz fajni ludzie :)

w bytomiu nie byłam w szpitalu ale słyszałam dużo dobrego :) chodzi o ten na stefana batorego???

ja bedę rodzić tam gdzie corę czyli na świonkach :)

Dooda ja planuję w Rudzie Śl. tam tez rodziłam córkę. Po cc też ją zabrali i w ostatnia noc jak bolał brzuszek tez nie było problemu i zabrały do siebie na noc. Jedyne co to troszkę zwlekali z cc, teraz mam nadzieję, że dostanę skierowanie na cc zanim zacznie się poród.

U rudzie też słyszałam dużo dobrego, także miejmy nadzieję, że będzie dobrze, musi być:-)
Aiwpa tak tak na S.Batorego, tak mają na miejscu klinikę dla maluszków.

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! :-D
p.s Ja najprawdopodobniej będę rodzić właśnie na Batorego w Bytomiu, bo właśnie tam porody przyjmuje mój lekarz :-)

Do góry