reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Bubles super ze z maluchem wszystko fajnie ;)
Koko mocno zaciskam kciuki!!! super ze zdecydowaliście sie na test ;)
Ania// tez zacisniete juz na zapas ;)
Sonia niestety i takie barany sie zdarzają ... Ale najwazniejsze ze wszystko dobrze !! ;) No i chłopak jednak ;)

U nas jak pisałam tez wszystko si, 90mm crl, jeszcze mozna zmierzyć ;) spokojny był ;) ale śliczny ;)))
Joani to u siostry lekarz musiał wyliczać crl z tych innych wymiarów.
Ja Wam muszę powiedziec ze trochę jestem Zaskoczona bo mój lekarz ma b. Słaby sprzęt ale chce rodzic w tym szpitalu gdzie jest ordynatorem dlatego nie bede wymyślać ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny fajnie ze u was wizyty udane..
Ja byłam we wtorek wszystko oki z małą ma byc druga dziewucha na 100% będzie Majka ,Martynka chciała brata ale cóż....

Doda chce w siemkach , spoko położne sa miłe pielęgniarki i lekarze tez, byłam tam na początku ciazy. Szpital jak szpital wiadomo ale ludzie fajni mili a to jednak w takich momentach szczególnie wazne!

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Koleżanka moja tam rodziła, także chwaliła sobie bardzo.
Ja w Bytomiu, zresztą jak przy pierwszej ciąży. Też sobie chwliłam, tam mam też swojego lekarza. Fajne tam jest to , że dziecko zabierają Ci na noc, więc można w miarę wypocząć, jak również w ciągu dnia jeżeli jesteś zmęczona :). Przy cesarce to było dla mnie wybawienie, po strasznie zniosłam zabieg i nie potrafiłam dojść do siebie:-(.

Miłego dnia dziołchy,
u nos brzydko, zaro chyba dyszcz z wierchu poleci :szok:

Dooda widzę że Tobie też się udzieliło hehe :) gryfno żeś jest :)

mówicie o szpitalach Emka siemce fajny szpital fajni ludzie też raz tam trafiłam w nocy ale troszkę w prawdzie mnie zdenerwowali bo ich obudziłam no ale coż :) ogólnie tak jak mówisz fajni ludzie :)

w bytomiu nie byłam w szpitalu ale słyszałam dużo dobrego :) chodzi o ten na stefana batorego???

ja bedę rodzić tam gdzie corę czyli na świonkach :)

Dooda ja planuję w Rudzie Śl. tam tez rodziłam córkę. Po cc też ją zabrali i w ostatnia noc jak bolał brzuszek tez nie było problemu i zabrały do siebie na noc. Jedyne co to troszkę zwlekali z cc, teraz mam nadzieję, że dostanę skierowanie na cc zanim zacznie się poród.

U rudzie też słyszałam dużo dobrego, także miejmy nadzieję, że będzie dobrze, musi być:-)
Aiwpa tak tak na S.Batorego, tak mają na miejscu klinikę dla maluszków.

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! :-D
p.s Ja najprawdopodobniej będę rodzić właśnie na Batorego w Bytomiu, bo właśnie tam porody przyjmuje mój lekarz :-)

Do góry