reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Trzymam kciuki za wizyty! Ja dopiero 04.07, ale też się boję, bo jak się zacznie coś dziać i mi lekarz każe leżeć to ciekawe jak zrobie praktyki... oby było dobrze...

reklama
lori - i jak po?
annaoj - &&&&&&&&

A ja już z pessarem. Byłam już w szpitalu. Przy okazji miałam USG. Dziecię waży już prawie tyle co worek cukru. Nadal nie pokazuje co ma między nogami... Siedzi głową do gory i skacze mi po pęcherzu.

Czy to możliwe aby łożysko się przemieszczało? Kiedyś na usg pytałam gina gdzie mam - to mówił, że na tylnej ścianie a dziś czytam opis i na trzonie ściany przedniej.

E-de tak, to możliwe, że łożysko się przemieszcza.

Kciuki za wizytujące w tym tyg zaciśnięte.
Ja też w tym tygodniu idę (w środę na 15) i już mnie lekkie nerwy łapią.
Najbardziej ciekawi mnie ile Maluszek przytył. W 23t3d ważył ok 730 g. Boję się co będzie teraz. :-D

e-de - no to dobrze że juz masz to za sobą, teraz jeszcze tylko cały czas odpoczywaj i sie zakulasz w dwupaku do samego końca :tak: ... łożyska sie przemieszcza, ale myslalam że tak góra dół, ale jeszcze żeby z tyłu na przód to nie słyszałam, ale warto wiedzieć że tak też sie da :-p:-p:-p

Lilka nadal jest Lilką, ja nie wiem jak to możliwe że lekarze mylą płeć skoro na usg lekarz jest wstanie mi pokazać wargi duże, wargi mniejsze etc ... no to jak to pomylić z kulkami :confused:

no ale do rzeczy :-) ... gwiazdeczka waży juz 1400 g +- 100 gr ale mówi że waży spokojnie 1,5 kg. Z większości wymiarów taki przełom 30/31 tc. Łepetynka wychodzi jej na koniec 31 tc. Termin z dzisiejszego usg 6 wrzesień. Mała kluseczka papuśna. Jej stópka ma 5 cm :-p
Wszystkie wyniki z krwi i moczu śliczne, szyjka długa pozamykana na trzy spusty.

lori - śliczna dziewczyna, śliczne parametry! Gratki!

iryska - no na dobrą sprawę to pewności nie ma :))))

reklama
Do góry