reklama
e-de
Fanka BB :)
lori - i jak po?
annaoj - &&&&&&&&
A ja już z pessarem. Byłam już w szpitalu. Przy okazji miałam USG. Dziecię waży już prawie tyle co worek cukru. Nadal nie pokazuje co ma między nogami... Siedzi głową do gory i skacze mi po pęcherzu.
Czy to możliwe aby łożysko się przemieszczało? Kiedyś na usg pytałam gina gdzie mam - to mówił, że na tylnej ścianie a dziś czytam opis i na trzonie ściany przedniej.
annaoj - &&&&&&&&
A ja już z pessarem. Byłam już w szpitalu. Przy okazji miałam USG. Dziecię waży już prawie tyle co worek cukru. Nadal nie pokazuje co ma między nogami... Siedzi głową do gory i skacze mi po pęcherzu.
Czy to możliwe aby łożysko się przemieszczało? Kiedyś na usg pytałam gina gdzie mam - to mówił, że na tylnej ścianie a dziś czytam opis i na trzonie ściany przedniej.
E-de tak, to możliwe, że łożysko się przemieszcza.
Kciuki za wizytujące w tym tyg zaciśnięte.
Ja też w tym tygodniu idę (w środę na 15) i już mnie lekkie nerwy łapią.
Najbardziej ciekawi mnie ile Maluszek przytył. W 23t3d ważył ok 730 g. Boję się co będzie teraz.
Kciuki za wizytujące w tym tyg zaciśnięte.
Ja też w tym tygodniu idę (w środę na 15) i już mnie lekkie nerwy łapią.
Najbardziej ciekawi mnie ile Maluszek przytył. W 23t3d ważył ok 730 g. Boję się co będzie teraz.
gosheek
Wszystkim wizytujacym dzisiaj zycze powodzenia i trzymam kciuki!
e-de dobrze ze masz juz to za soba;-)
e-de dobrze ze masz juz to za soba;-)
iryska
e-de-to teraz możesz być spokojniejsza.Czyli nadal płeć nie potwierdzona?
-Lorelain-
e-de - no to dobrze że juz masz to za sobą, teraz jeszcze tylko cały czas odpoczywaj i sie zakulasz w dwupaku do samego końca ... łożyska sie przemieszcza, ale myslalam że tak góra dół, ale jeszcze żeby z tyłu na przód to nie słyszałam, ale warto wiedzieć że tak też sie da
Lilka nadal jest Lilką, ja nie wiem jak to możliwe że lekarze mylą płeć skoro na usg lekarz jest wstanie mi pokazać wargi duże, wargi mniejsze etc ... no to jak to pomylić z kulkami
no ale do rzeczy :-) ... gwiazdeczka waży juz 1400 g +- 100 gr ale mówi że waży spokojnie 1,5 kg. Z większości wymiarów taki przełom 30/31 tc. Łepetynka wychodzi jej na koniec 31 tc. Termin z dzisiejszego usg 6 wrzesień. Mała kluseczka papuśna. Jej stópka ma 5 cm
Wszystkie wyniki z krwi i moczu śliczne, szyjka długa pozamykana na trzy spusty.
Lilka nadal jest Lilką, ja nie wiem jak to możliwe że lekarze mylą płeć skoro na usg lekarz jest wstanie mi pokazać wargi duże, wargi mniejsze etc ... no to jak to pomylić z kulkami
no ale do rzeczy :-) ... gwiazdeczka waży juz 1400 g +- 100 gr ale mówi że waży spokojnie 1,5 kg. Z większości wymiarów taki przełom 30/31 tc. Łepetynka wychodzi jej na koniec 31 tc. Termin z dzisiejszego usg 6 wrzesień. Mała kluseczka papuśna. Jej stópka ma 5 cm
Wszystkie wyniki z krwi i moczu śliczne, szyjka długa pozamykana na trzy spusty.
guziczeek26
Lori gratuluje udanej wizyty! Ale Ci rośnie w brzuszku śliczna gwiazdeczka
reklama
K
_karolina
Gość
Lori- no mega szczęście, gratuluję jest taka śliczniutka no!