reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
mika leżę, leżę...odleżyny niedługo będę miała! :-p dzięki. Ty się niczym nie przejmuj! od tego masz forum i nas, żeby mówić co leży na sercu. także zero przepraszania!!!! pozwolę się tutaj wypowiedzieć w imieniu więcej niż tylko moim...bardzo przeżywamy to co Was spotkało ale jednocześnie mamy wiarę i nadzieję, że dacie sobie radę. co do szyjki...może być krótka i szczelnie zamknięta. wcale nie jest powiedziane, że krótka=poród. fakt, jest większe prawdopodobieństwo.

komisja? w jakim celu?

to prawda, jeśli tylko zacznie się akcja porodowa, to nie ma sensu aby wstrzymywali. oby tylko wszystko odbyło się w miarę bezboleśnie.

Jejku mika aż nie wierze, mimo takich przeżyć jesteś taka pozytywna, pocieszasz jeszcze inne dziewczyny. Jesteś po prostu cudowną osoba i zyczę Ci wszystkiego co najlepsze :*

mika dzielna z Ciebie babka !! trzymam kciuki żeby wszystko potoczyło się w takim tempie jak sobie życzysz... :**** !!! pamiętaj że jesteśmy z Tobą, zaglądaj do Nas !!

mika no też prawda... dla lekarzy Wasz przypadek nie jest zapewne codziennością. także dobrze, aby wszystko było przygotowane jak trzeba.

Niestety dziś kolejny lekarz rozłożył ręce twierdząc że bezdechy senne to nie jego działka: najpierw internista wysłał mnie do laryngologa, ten do pulmonologa (idę w pn) a ginekolog mówi, że na tym się nie zna i też odsyła do pulmonologa.
Ech. Trzeba jakoś przetrwać następne miesiące. Od początku ciąży przytyłam raptem 2kg - ale też i miałam na wstępie pewną nadwagę to mam co zrzucać potem ;-)

Mika - ja mialam troszkę inaczej bo mi wywoływali poród tabletkami i pod koniec oksytocyna i jak mialam 2 cm to mówili że jeszcze daleko, potem jak juz mi się całkiem skróciła to nadal nie mogłam rodzić bo w środku była długa i pozamykana na trzy spusty. Równy tydzień wywoływali.

reklama
mika jesteś naprawde bardzo dzielna i pokłony Ci za to !!!
Często o Was myśle i trzymam kciuki mocno!!!
Życze dużo siły kochana naprawde ... i jesteśmy z Wami!!!

Bachucha pulmonolog musi Ci pomodz, jeśli te bezdechy na tle alergicznym są lub astmowo to znajdzie złoty środek- mam taką nadzieje oczywiście :) oby nie sterydowa ,ale czasem inaczej się nieda.

Lori z Matim miałaś poród wywoływany TYDZIEŃ:szok:?

Do góry