reklama
mama2009
Fanka BB :)
a ja do gina mam dopiero 16 czerwca, ale chyba skorzystam ze swojego abonamentu i wybiorę się wcześniej... chyba jednak po tych wszystkich forumowych informacjach potrzebuję uspokoić się i obejrzeć synka z każdej strony - tym bardziej że na połówkowym nie miałam okazji ...
K
_karolina
Gość
ameba-głowa do góry tak jak dziewczyny piszą tydzień to nie jest duża różnica, ja z wymiarów Małego też mam rozbieżności. Spokojnie 2 tyg. szybko zlecą i kontrola napewno Cię uspokoi.
Sis- ja mam taką zgagę i to tylko w nocy że śpię na siedząco, u mnie rennie tylko pomaga.
mama2009- jak masz możliwość to pewnie że idź wcześniej spokój tez ważny bardzo.
Sis- ja mam taką zgagę i to tylko w nocy że śpię na siedząco, u mnie rennie tylko pomaga.
mama2009- jak masz możliwość to pewnie że idź wcześniej spokój tez ważny bardzo.
ja dzisiaj mam wizytę i ciekawa jestem co mi gin powie.... od wczoraj wieczorem nie mogę chodzić, a tym bardziej skulać się. leżenie, siedzenie ok. mam taki ból na samym dole, że łzy mi stają w oczach. Kasia mówi, żeby jaj nie było że Wiktoria jest tak nisko, bo wtedy prawdopodobnie będę miała nakaz leżenia. chyba bym zwariowała!
no nic...na 16 gin.
no nic...na 16 gin.
bo podobno jest to jedyny lek na zgagę, który nie posiada żadnego składnika mogącego zaszkodzić ciąży. niby manti jest też w miarę ok. ale dwie położne z którymi rozmawiałam mówiły aby nie brać rennie. i obie (dwa różne źródła) powiedziały, że jeśli już, to gaviscon. także słucham się, bo sama się nie znam.
love baby:)
Fanka BB :)
ameba słońce moj gin zawsze mi w głowe wbija że pomiary usg +-2 tyg to absolutna norma !!! Bez obaw jestem przekonana że maluszek rozwija się prawidłowo i wage też ma piękną!
Wyobraż sobie że mój synuś "malutki" w szpitalu na usg wyprzedził się o 3 tyg z wymiarów i wagi !!! lekarz powiedział że albo będzie duży chłop albo wcześniej poczęty.
Bez stresowo oczywiście !
Sis Ja również miewam zgagi ,pije wtedy zimne mleko i ewentualnie w krytycznych sytuacjach rennie.
w pierwszej ciąży również rennie i wszystko było ok
monia trzymam kciuki za wizytację i szybciutko dawaj znaka
mama idz kochana jeśli masz możliwość oczywiście ;P
JA MAM 2 WIZYTY DZIEŃ PO DNIU NIESTETY 11/12.06 wytrzymam
Czy Wasze dzidzisie już też Wam tak dają popalić w brzuszkach ???
Mój ciągle wypina pupke małą i daje stopke do giglania
Wyobraż sobie że mój synuś "malutki" w szpitalu na usg wyprzedził się o 3 tyg z wymiarów i wagi !!! lekarz powiedział że albo będzie duży chłop albo wcześniej poczęty.
Bez stresowo oczywiście !
Sis Ja również miewam zgagi ,pije wtedy zimne mleko i ewentualnie w krytycznych sytuacjach rennie.
w pierwszej ciąży również rennie i wszystko było ok
monia trzymam kciuki za wizytację i szybciutko dawaj znaka
mama idz kochana jeśli masz możliwość oczywiście ;P
JA MAM 2 WIZYTY DZIEŃ PO DNIU NIESTETY 11/12.06 wytrzymam
Czy Wasze dzidzisie już też Wam tak dają popalić w brzuszkach ???
Mój ciągle wypina pupke małą i daje stopke do giglania
reklama
Judyś trzymam kciuki
Monia bo ja właśnie w pierwszej ciąży brałam renie bo niby można, teraz jeszcze mnie mocno nie męczy ale wtedy to pamiętam czasami też spałam na siedząco.
Mój lekarz to panikarz nie jest i trochę mnie zdziwiło, że każe mi przyjść na dodatkowe usg (o pieniądze nie chodzi bo on na takich dodatkowych wizytach pieniążków ni bierze). Jestem dobrej myśli i musi być dobrze
Monia bo ja właśnie w pierwszej ciąży brałam renie bo niby można, teraz jeszcze mnie mocno nie męczy ale wtedy to pamiętam czasami też spałam na siedząco.
Mój lekarz to panikarz nie jest i trochę mnie zdziwiło, że każe mi przyjść na dodatkowe usg (o pieniądze nie chodzi bo on na takich dodatkowych wizytach pieniążków ni bierze). Jestem dobrej myśli i musi być dobrze