reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

katjoshka - bardzo się cieszę razem w wami! Faktycznie wygląda jakby machał :) Jedynie za co Cię mogę ochrzanić to, że nie odezwałaś się wczoraj i się denerwowałam bo naprawdę chodziłyście mi z carloską po głowie! ALe jesteście usprawiedliwione emocjami :)

reklama
dziewczyny bierzecie swoje drugie połówki na usg ??
ja tak się zastanawiam czy na takie dopochwowe go brać... czy poczekać aż będą już przez brzuszek ...

katjoshka piękny dzidziuś !!!:-D

Katjoshka urocze to Wasze maleństwo :-D.

Mama2009 ja osobiście chętnie bym męża na usg zaciągnęła, ale jakoś tak z reguły nie pasuje mu czasowo :zawstydzona/y:. Hi hi, nawet mi nie przyszło do głowy rozważanie, czy mąż powinien mnie oglądać w trakcie usg dopochwowego. Raz już ze mną uczestniczył w badaniu, aż go muszę zapytać co myśli na ten temat :-)

Asta - Mój mąż był przy mnie jak miałam usg dopochwowe w piewszej ciąży. Na początku nie wszedł do gabinetu - ale o dziwo recepcjonistka na niego nakrzyczała, że powinen ze mna wejść i go prawie siłą wepchneła do środka. I już został. A potem był taki szczęścliwy, że prawie ta kobiete po rękach całował. :)

MAMA2009 mój też ze mną na dopochwowe chodzi... to mu jakoś nie wadzi... gorzej z porodem... przy porodzie młodgo był, ale teraz już zapowiedział że napewno nie pójdzie...

KATJOSHKA śliczne foto, takie to mam młodego ale z 10tc... jeszcze raz gratuluje

Katioszka - super ! gratulacje! bardzo sie ciesze :-) jak sie troche bałam jak tak nic nie pisałaś

ja zabieram męża dopiero na badanie genetyczne w 13 tc

super Kajtoshka!!! ja jutro mam dziewczyny stersa o 15:30 mam wizyte i ma nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze i uslysze moje male seduszko!!!!!juz nie moge sie doczekac!!!!!dzisiaj juz nie moglam wytrzymac w pracy.............:):)

reklama
Do góry