reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

usg0002.jpg
Zgodnie z obietnicą - mąż w pracy = skan z wydruku usg na forum.

Zarodek - 6mm, serduszko bije, wszystko odpowiada jakoś 6 tygodniowi, czyli mieści się w normie.
Nadal luteina.
Nadal zakaz na seks.
No i dostałam bana na wizytę w moim rodzinnym mieście. Za 3 tyg kolejna wizyta u tej Pani doktor i wtedy ponownie będzie rozważana kwestia moich podróży ;-).

A 5.02 idę państwowo do lekarza. A co ja sobie będę żałować ;-)

reklama
piękna fotka... :)
też chcę taką :-D

dziewczyny czy te usg nie są szkodliwe?? może i ja wybiorę się wcześniej na NFZ bo nie wiem czy do następnego piątku dotrwam :baffled:

mama - a jak jesteś w szpitalu to robią takie USG kilka razy. Jakby było szkodliwe to by nie robili. Kiedyś czytałam artykuł że promienie z USG są porównywane do przejazdu metrem :-p:-p

Byłam dziś w szpitalu na USG. Badanie wykonane ekspresowo - pomiędzy rodzącymi kobietami. Na ekranie fasolka odpowiadająca 6w2d i z bijącym serduszkiem. Nie dostałam opisu. Ważne, że wiadomość cudowna. Oczywiście ryczałam jak bóbr... CRL - 0,48cm

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry