Lori już grzecznie się melduję :-) Wczoraj u lekarza się przeciągło dopiero po 19 wyszliśmy , potem jeździliśmy po aptekach zanim wróciłam do domu zrobiłam kolację to byliśmy z mężem tak padnięci nawet nie miałam czasu wejść na kompa ale po kolei
Przede wszystkim to cieszę się i gratuluję udanych wizyt !!:-) I dobrych wyników badań :-)
A co u nas no więc Jaśmina rośnie jak na drożdżach zapamiętałam, że ma 28 cm długości i kurcze waga na pewno ponad 500 chyba 560 ale z tego wrażenia mi wyleciało
W każdym bądź razie wszystko w porządku była bardzo grzeczna jak Pan doktor badał i był zdziwiony że na połówkowym nie chciała współpracować bo wczoraj pokazywała wszystko co chciał zobaczyć bez problemu nawet bardzo śliczne zdjęcie wyszło nic nie zamazane wodami
Gin. zażartował że śliczny chłopiec a my z mężem zrobiliśmy wielkie oczy, że jednak chłopczyk ?? To zaczął się śmiać, że sprawdza czy już nie śpimy
Ale nic nie urosło nadal zostaje dziewczynka zaglądaliśmy jej między nóżki i dokładnie wszystko było widać, że dziewczynka
Glukoza wyszła w porządku jedynie okazało się, że nadal spada mi żelazo co bardzo zaniepokoiło lekarza do tej pory jadłam Tardyferon ale z wyników wyszło, że niestety mój organizm go nie przyswaja :-( Dostałam żelazo w postaci płynu Ferrum Lek i mam jeść z witaminą C która podobno pomaga w jego przyswajaniu jeśli to nie pomoże ( przed następną wizytą mam zrobić badanie na krew i żelazo) będę miała przepisane żelazo w formie zastrzyków
Jak to lekarz stwierdził nerki się uspokoiły ale teraz trzeba opanować spadek żelaza i grożącą mi anemie stwierdził że stanie na głowie żeby mi to żelazo poszło w górę bo nie ma żartów w przeciwnym wypadku po porodzie tym wysiłku i utracie krwi mogę być tak słaba że nie będę w stanie sama chodzić
No i jeździłam wczoraj z mężem po całodobowych aptekach za tym żelazem udało mi się je dostać więc od dzisiaj odstawiam tardyferon a przechodzę na ten Ferrum Lek w płynie....
A tutaj jedno z dwóch wczorajszych zdjęć naszej pociechy
Tak się poskładała, że nóżkę miała przy brodzie
Aaa i jest już ustawiona główką w dół