reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
ameba - gratki! Super wieści, że parka!! :) Oczywiście nie potrafię "czytać" zdjęć USG i nie mam pojęcia co pierwsze zdjęcie przedstawia... :)

15.05 idę do gina i też mam obiecane skierowanie na glukozę...

ameba super gratki :-)
U mnie za 5tyg trzecie i ostatnie USG 4d z pomiarami a tak to będę patrzeć na biało czarnego Jasia. 20 maja juz go zobacze

ameba - super ! ... zdjęcie buzinki cudne :) ... widac że mu tam dobrze :tak:

e-de - mi sie wydaje że na pierwszym zdjęciu jest wypięta dupina, siusiak i jajcora widoczne ... ostatni raz taki widok mialam ponad 5 lat temu więc mogę się mylić :-)

ameba Gratuluje potwierdzenia siusiaczka :)
Synuś bardzo śliczny i przystojny :)- piękne foty !
Jaka waga maluszka ?

galaxia mam nadzieje że też się pochwalisz takimi fotkami z 3D :)

Ja jutro GLUKOZA :szok::baffled:

aaa i to zdjęcie ameby utwierdziło mnie w przekonaniu że będę się kłóciła o te ostatnie usg :) już kij ze zdjęciami ale tego że nic nie widziałam nie daruje :angry:

mama oczywiście nie podaruj !!!!
Ja to się stało że nic nie widziałaś???

Ja tak sobie myśle o wadze Oliwiera , w środe ważył 645gr(24tc) czy to nie za dużo ...? mam nadzieje że nie będzie bobo gigantem !!!
ILE WAŻYŁY WASZE MALUSZKI NA OSTATNIM USG I KTÓRY TO BYŁ TC ?

reklama
Lori masz racje pierwsze zdjęcie to dupinka z jajcorami :tak:

Waży 420g, więc chyba ok. koniec 22 tygodnia, Misia zawsze w pomiarach była około tydzień do przodu synek mniejszy o tydzień ale się nie martwię póki wszystko wychodzi ok., najwyżej mniejszy się urodzi. Do zapłodnienia później dojść nie mogło :-)

Mama ja bym też nie podarowała.

Galaxia mi lekarz na każdej wizycie na chwilę przełącza na 3D :happy:

Love mi ostatnio przy piciu zrobiło się słabo i teraz już panikuję a zrobię dopiero za jakieś 2-3 tygodnie.

Do góry