reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Dziewczyny na którą macie jutro wizyty?
Która jeszcze liczy na poznanie płci maluszka???
Ciekawa jestem czy mój się mi pokarze ;)
Tak bardzo bym chciała...
Kto mieszka w moim brzuszku :confused: Jakieś typy i przeczucia macie? :cool2:

reklama
e-de stawiam na wstydliwą córeczkę...dziewczynki wydaje mi się że zawsze trudniej określić niż chłopców więc jak się jeszcze nie ujawniło dzieciątko to obstawiam jw dziewuszkę.

mama2009 wróży :)))) hehe :) z tego co pamiętam mam mieć synka ;) No zobaczymy :)

Ja dopiero mam USG po 18. Cała wieczność....
Trzymam kciuki za 7 i 8 majowe wizyty!

U mnie maluszka zdziałaliśmy przed owulką - więc "powinna" być dziewczynka ;)
Kalendarz chiński - mówi, że chłopak :) hehe :)
Ja mam jakieś przeczucia, że dziurawiec. Mąż jest pewny, że będzie syn :)

edzia ja mam coś czujkę....że będzie u Ciebie dziewczynka... ciekawa jestem!

ja mam usg połówkowe na 14:30, potem odrazu gin. także wrócę do domu pewnie na wieczór. ale jutro i w środę to nadrobimy stron na forum, hoho!!!! ponad połowa z nas ma wizyty! ciekawe czy nam się potwierdzi jutro siusiak!!! ;-)

ps. chyba że mama ma jakąś koncepcję na moje maleństwo?? fota też w galerii...

Ostatnia edycja:
Cytryna a prywatnie iść można ? Ja bym chyba zwariowała...choć pewnie jakbym od początku była nastawiona że 2 badania i koniec to by mi łatwiej to było zaakceptować.
Ale w sumie to dziwne, ze tak malutko tych badań jest...może u nas to przesadzają też, bo mój lekarz to ma życzenie żebym do niego co 3 tyg przychodziła...ale tak po 30tc i w okolicach 38tc to uważam że powinni jeszcze wykonać.

Jak bylam w ciazy z Ania to szukalam prywatnych klinik. U mnie w miejscowosci nie ma, a te ktore sa w Edynburgu to robia USG bardziej dla rozrywki 3d, 4d a nie np sprawdzaja wady serduszka czy inne rzeczy. Ja juz to raz przechodzilam, wiec jestem teraz spokojniejsza, jak tylko nie bede czula dluzej ruchow dzidzi to pojade od razu do szpitala (tak mialam raz przy Ani), polozna ktora mam jest naprawde dobra w wyczuwaniu dziecka (przy Ani powiedziala mi nawet ze mala ma tylko troszke podad 50 cm i sie sprawdzilo!). Jesli chodzi o ginekologa - poloznika to w ogole w Szkocji nie moglam znalesc, musialabym chyba do Anglii jechac.

reklama
Czy znacie kogoś bardziej rozstrzepanego niż ja?
Wlazłam na stronę Luxmedu sprawdzić na którą godzinę mam jutro USG i co???
MAm kurna POJUTRZE!
Tak sobie zakodowałam tego 7 maja (czemu - nie wiem...), że naprawdę poszłabym jutro...
A tak czekam do ŚRODY do 18:30 :(((( DO jutra miała być wieczność - a do pojutrza to już dwie wieczności :(
Eh - zakręt ze mnie :(

Do góry