-Lorelain-
Fanka BB :)
monia - uuuuf początek zabrzmiał groźnie, mały śpioszek przestraszył mamusie, ale może będzie spokojniutki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny gratuluję wizyt i ślicznych dzieciaczków. Również ja byłam wczoraj wieczorkiem na wizycie u gina. I cóż o mało tam nie zeszłamPrzez pierwsze 5 minut z takim skupieniem wpatrywał się w monitor, że myślałam już o najgorszym. Później kazał pochodzić i kolejne 15 minut oglądał w skupieniu przez brzuchol. Nagle zrobił strasznie głupią minę i stwierdził, że on tu siusiaka nie widzi a oglądał na wszystkie strony. Wpisze zatem w kartę, że to dziewczynka a 4 tygodnie wcześniej był pewien że widzi chłopaka ale wy kochane poznałyście się na dziewczynkowym nubie. Powiedział, że na 100 procent potwierdzi 16 kwietnia. Nadal nie mogę wyjść z szoku, siusiak odpadl