reklama
Bachucha
Fanka BB :)
Śliczne zdjęcia maluszków
Ta fotka z siurkiem to jest ogromnie podobna do Adasiowego zdjęcia z 18tc, tylko siurek już był minimalnie dłuższy ;-)
Ta fotka z siurkiem to jest ogromnie podobna do Adasiowego zdjęcia z 18tc, tylko siurek już był minimalnie dłuższy ;-)
iryska
goshek,linka,bonusowa-gratuluje udanych wizyt i super zdjęć.
Gratuluję udanych wizyt i pięknych zdjęć!
Ja zazwyczaj na tych zdjęciach neiwiele mogę rozpoznać, ale u Ciebie Gosheek prawie popłakałam się ze śmiechu, szykuje Ci się pokorny dzieciaczek, albo ksiądz
Ja mam wizyty co 3 tygodnie i chodze na nie sama. Tam w wiekszosci rozmawia sie o mnie. Ginek pyta o wyproznienia, opowiada o roznych szczegolach, jakie się dzieją w ciele kobiety. Ja mysle, ze moj maz nie potrzebuje tej widzy do szczescia :-)
Ale na usg zawsze razem chodzimy i w gabinecie tez jestesmy razem, przy dopochwowym tym bardziej. Wtedy czuje sie bardziej pod kontrola, ze maz czuwa, gdy inni wkladaja mi pewne przdmioty, wiecie o co chodzi :-) a ja mam dopochwowe za kazdym razem i miec bede, bo sprawdzaja dlugosc szyjki.
Trzymam kciuki za kolejne wizyty i kolejne dobre wiesci!
Ja zazwyczaj na tych zdjęciach neiwiele mogę rozpoznać, ale u Ciebie Gosheek prawie popłakałam się ze śmiechu, szykuje Ci się pokorny dzieciaczek, albo ksiądz
Ja mam wizyty co 3 tygodnie i chodze na nie sama. Tam w wiekszosci rozmawia sie o mnie. Ginek pyta o wyproznienia, opowiada o roznych szczegolach, jakie się dzieją w ciele kobiety. Ja mysle, ze moj maz nie potrzebuje tej widzy do szczescia :-)
Ale na usg zawsze razem chodzimy i w gabinecie tez jestesmy razem, przy dopochwowym tym bardziej. Wtedy czuje sie bardziej pod kontrola, ze maz czuwa, gdy inni wkladaja mi pewne przdmioty, wiecie o co chodzi :-) a ja mam dopochwowe za kazdym razem i miec bede, bo sprawdzaja dlugosc szyjki.
Trzymam kciuki za kolejne wizyty i kolejne dobre wiesci!
Ja dla sprostowania dodam, że mężulek zawsze ze mną jeździ ale nigdy nie wchodził do gabinetu. czeka grzecznie w poczekalni . jutro będzie pierwszy raz jak wejdzie... i zobaczy Bąbla.
love baby:)
gosheek no powiem Ci kochana że dzidziuś super przystajniak !
Zdjęcia rewelacja i pindolek widoczny pięknie!!!
Trzymam dalej kciuki za kolejne wizyty !
JA DOPIERO 19 Padne chyba do tego czasu! Cały tydzień !
Zdjęcia rewelacja i pindolek widoczny pięknie!!!
Trzymam dalej kciuki za kolejne wizyty !
JA DOPIERO 19 Padne chyba do tego czasu! Cały tydzień !
-Lorelain-
gratuluje udanych wizyt, ślicznych fotek i juz nawet informacji o płci :-):-):-):-)
Ja mam jutro i genetyka i gina to prosze trzymac kciuki
Ja mam jutro i genetyka i gina to prosze trzymac kciuki
iryska
mika-gratuluje udanej wizyty:-)
Lori-kciuki zaciśnięte
Lori-kciuki zaciśnięte
reklama