reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

paputki rozm .6-12 m.
Co prawda mamy kozaczki ,ale to kupione specjalnie na chrzest ;-)

mysio nie ma specjalnych butów do nauki chodzenia -to bujda ;-)
Buty powinny być bardzo miękkie i uginać się tak jak nóżka .Prym w takim obuwiu wiedzie Elefanten.

reklama
As buciki takie mamy takie które zaleca się dzieciom z koślawością stópek a te idealnie nadają się do nauki chodzenia. Bez profili i z miękkimi miejscami które mają być miękkie :p ja wolę dziecko bez butów podczas nauki chodzenia ale te będą do śmigania na dworku :p

my dzisiaj bylismy u lekarza bo Ola na raczkach ma liszaje, nie wiem od czego sie pojawiły, ale wyglada troche jak łuszczaca sie skóra i troche zaczerwieniona. Dr kazała kapac w krochmalu i samrowac oliwka emolium, przepisała masc z hydrocortizonem i kropelki ketotifen. Uzywała ktoras moze tych kropelek?

Co do butow to ja elefanta nie polecam dzieciom z wysokim podbiciem...maja dosc waskie przody.Sara ma w tej chwili big stope rozmiar 19 w takich paputach domowych.Ja mam cala kolekcje obuwia nabytych w prezencie.Ostatnio mloda dostala od ciotki takie deichmanowskie cos na styl sandalkow z gumowa podeszwa.Ale miala radoche jak jej tuptalo podczas stawiania kroczkow,zreszta moja corka jest klasyczna szmaciara po chrzestnej i nie mogla oderwac oczu od polyskujacych motylkow na bucikach.

Wczoraj bylismy na szczepieniu , mlody nie plakal tylko sie usmiechal. Po swietach pojdziemy do pielegniargi na bilans to sie dowiemy ile wazy jaki dlugi.

reklama
Do góry