reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Karolciu, Oliwko trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia) Mój Mikołaj miał dwa tyg jak miał 48 cm Teraz ma 71, więc nie jest źle
Synek mojej siostry ma 3,5 roku i ma 110 cm... Duży jest chłopak
Synek mojej siostry ma 3,5 roku i ma 110 cm... Duży jest chłopak
Mysiochomis
:*
As :**** dla Was i &&&&&&&&&&&&7
Ja dziś po szczepieniu wiem tyle: waga 8,75 kg 68,5 cm, klata wielka 48cm łeb mały 44cm. Syn udawał że płacze przy wkłuciu. Poza tym prawie zepsuł stetoskop pani lekarce i o mało co nie spadł z kozetki bo chciał zobaczyć coś na podłodze i wylał spirytus chyba muszę kupić mu łańcuch
Ja dziś po szczepieniu wiem tyle: waga 8,75 kg 68,5 cm, klata wielka 48cm łeb mały 44cm. Syn udawał że płacze przy wkłuciu. Poza tym prawie zepsuł stetoskop pani lekarce i o mało co nie spadł z kozetki bo chciał zobaczyć coś na podłodze i wylał spirytus chyba muszę kupić mu łańcuch
Mysio: 44 to chyba normalny rozmiar glowki w tym wieku, wydaje mi sie. U nas 45.
AS: znasz przypuszczalna przyczyne, wiesz jak jest i co z tym zrobic, wiec bedzie na pewno wszystko o.k.Dobrze, ze masz doswiadczenie to moglas szybko i skutecznie zareagowac. Trzymam kciuki, zebyscie sie z tym sprawnie uporaly
AS: znasz przypuszczalna przyczyne, wiesz jak jest i co z tym zrobic, wiec bedzie na pewno wszystko o.k.Dobrze, ze masz doswiadczenie to moglas szybko i skutecznie zareagowac. Trzymam kciuki, zebyscie sie z tym sprawnie uporaly
Ostatnia edycja:
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
u nas główka tez 44
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
U nas główka 43
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
a jak tam dziewczyny stópki waszych maluchów ??? ile mają cm? i jaki rozm. bucików kupujecie?
reklama
Mysiochomis
:*
Ja nawet nie wiem ile cm mają stopy małego jeszcze nie miałam pomysłów żeby mu buty kupować wczoraj co prawda dostał takie specjalne buciki do nauki chodzenia rozmiar 12 muszę zobaczyć jak mu na nóżkach leżą