reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

reklama
Karolciu, Oliwko trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia:)) Mój Mikołaj miał dwa tyg jak miał 48 cm:) Teraz ma 71, więc nie jest źle:)

Synek mojej siostry ma 3,5 roku i ma 110 cm... Duży jest chłopak:)

As :**** dla Was i &&&&&&&&&&&&7

Ja dziś po szczepieniu wiem tyle: waga 8,75 kg 68,5 cm, klata wielka 48cm łeb mały 44cm. Syn udawał że płacze przy wkłuciu. Poza tym prawie zepsuł stetoskop pani lekarce i o mało co nie spadł z kozetki bo chciał zobaczyć coś na podłodze i wylał spirytus o_O chyba muszę kupić mu łańcuch

Mysio: 44 to chyba normalny rozmiar glowki w tym wieku, wydaje mi sie. U nas 45.

AS: znasz przypuszczalna przyczyne, wiesz jak jest i co z tym zrobic, wiec bedzie na pewno wszystko o.k.:tak:Dobrze, ze masz doswiadczenie to moglas szybko i skutecznie zareagowac. Trzymam kciuki, zebyscie sie z tym sprawnie uporaly :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry