Jejku dziewczyny jak czytam ile ważą wasze dzieciaczki to w szoku jestem ale nie zazdroszczę bo dla kręgosłupa dźwigać tak słodki ciężar to nie za fajnie.Hanulka też raczej będzie z tych drobnych choć nie ani to po mnie ani po Łukaszu tylko po mojej sis czyli chrzestnej Hani bo ona z tych drobnych ale niskich.Jak byliśmy we wtorek na szczepieniu to miała 6,400 kg wzrost 65 cm odw.głowy 41 cm a obw.kl 41 cm a dla porównania 6 tygodni wcześniej miała 5,600 kg wzrost 63 a głowa 39 a kl. 38.
reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
My też wczoraj byliśmy u lekarza. Mały powinien mieć już szczepienie, a nie da rady, bo coś się przyplątało. Jest jakiś taki niemrawy, mało się śmieje, nie gaworzy tak jak gaworzył, spał by najchętniej... No i ma 37,7. Lekarz powiedział, że to gorączka trzydniowa albo infekcja dróg moczowych. Więc przykleiłam Mikusiowi woreczek i czekam już 2 godziny na siuśki Jeden worek już podarł, drugi też mi coś za głośno szeleści- jeden tylko mi jeszcze został...
Poza tym dostał MIG, Furalgine, dicoflor i justC. Waży 7600
Poza tym dostał MIG, Furalgine, dicoflor i justC. Waży 7600
Yolanta
Kicia
My po bioderkach, wszystko OK i kolejna wizyta jak mały zacznie pewnie chodzić.
Ale ciastkowy doktor go badał, mrrrr. Normalnie mniam!
Ale ciastkowy doktor go badał, mrrrr. Normalnie mniam!
Patina26
Fanka BB :)
Ja jak szlam na badnie moczu z mała to kupiłam woreczek taki dla dzieci specjalny , nie chciałomi sie czekac az nasika do kubka a po drugie jak to chwycić ( z bartkiem nie mialam problemu:-)) wiec przykleiłam ten worek założylam pampers i sprawdzałam co chwilke i fajnie nawet sie nazbierało a myslalm ze nic ztego nie bedzie ...
anik.
Mama Krzysia :)
My po bioderkach - wszystko ok. Kolejna wizyta, ostatnia, przed ukończeniem roku
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Ja miałam trzy woreczki- jeden podarł, drugi pogryzł, a potem si wycwaniłam i założyłam na woreczek pampka no to okupkał woreczek... Więc dalej mocz nie złapany, bo czekamy na dostawę woreczków...
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
a mi juz nie kazali wiecej przychodzic na kontrole bioder.. ciekawe czemu?
reklama