reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

Jejku dziewczyny jak czytam ile ważą wasze dzieciaczki to w szoku jestem ale nie zazdroszczę bo dla kręgosłupa dźwigać tak słodki ciężar to nie za fajnie.Hanulka też raczej będzie z tych drobnych choć nie ani to po mnie ani po Łukaszu tylko po mojej sis czyli chrzestnej Hani bo ona z tych drobnych ale niskich.Jak byliśmy we wtorek na szczepieniu to miała 6,400 kg wzrost 65 cm odw.głowy 41 cm a obw.kl 41 cm a dla porównania 6 tygodni wcześniej miała 5,600 kg wzrost 63 a głowa 39 a kl. 38.

reklama
Jesteśmy po ważeniu niby nic nie przybrała ale teraz była bez jedzonka ,a poprzednio po jedzeniu.Mam zrobić badanie moczu czy któraś robiła jakieś rady

My też wczoraj byliśmy u lekarza. Mały powinien mieć już szczepienie, a nie da rady, bo coś się przyplątało. Jest jakiś taki niemrawy, mało się śmieje, nie gaworzy tak jak gaworzył, spał by najchętniej... No i ma 37,7. Lekarz powiedział, że to gorączka trzydniowa albo infekcja dróg moczowych. Więc przykleiłam Mikusiowi woreczek i czekam już 2 godziny na siuśki:) Jeden worek już podarł, drugi też mi coś za głośno szeleści- jeden tylko mi jeszcze został...
Poza tym dostał MIG, Furalgine, dicoflor i justC. Waży 7600:)

Ja jak szlam na badnie moczu z mała to kupiłam woreczek taki dla dzieci specjalny , nie chciałomi sie czekac az nasika do kubka a po drugie jak to chwycić ( z bartkiem nie mialam problemu:-)) wiec przykleiłam ten worek założylam pampers i sprawdzałam co chwilke i fajnie nawet sie nazbierało a myslalm ze nic ztego nie bedzie ...

Ja miałam trzy woreczki- jeden podarł, drugi pogryzł, a potem si wycwaniłam i założyłam na woreczek pampka:) no to okupkał woreczek... Więc dalej mocz nie złapany, bo czekamy na dostawę woreczków...

reklama
Udało się 0 4 rano mała zrobiła kupkę wymyłam tatuś nakleił woreczek o 5 siusiu było dałam do chłodnego o 7 oddałam do badania jutro mam odebrać wynik

Do góry