reklama
Anik, moja Amelka w środę w nocy miała dokładnie tak samo!! Podobna "forma" wymiotów (że to tak zgrabnie ujmę) i katarek - lekarka też stwierdziła, że jest ok, prawdopodobnie jelitówka i kazała dawać tylko probiotyk (który i tak daję Amelce zawsze). Amelka tez ma mniejszy apetyt.
Zdrówka dla Krzysia.
Zdrówka dla Krzysia.
anik.
Mama Krzysia :)
DrAsia - też taką flegmą/śluzowatą wydzieliną wymiotowała? Bo u nas to tak wyglądało, jakby katarek znalazł ujście nie noskiem, a ustami właśnie Poza tym jest wszystko dobrze, nawet kupkę zupełnie normalną zrobi - czyżby od Maćka podłapał Jaki dajesz probiotyk? Bo ja mu Lakcid daję...
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
anik. zdrówka dla synusia ;*
Anik - tak, taki ciągnący śluz - za drugim razem. Za pierwszym poszły wymioty takie "normalne" z resztką obiadu jeszcze.
Za każdym razem dość dużo tego było. Nawet jej noskiem poszło, biedna moja.
Co do kupy - niby w miarę normalne robi, ale dwa razy dziennie, co jest stanem dziwnym - bo nie pamiętam, kiedy zrobiła częściej niż co drugi dzień.
Normalnie daję Lacido baby na zmianę z Lakcidem (pediatra kazała zmieniać). Teraz przez tą niby-jelitówkę mam dawać przez kilka dni Lacido -Enter.
Za każdym razem dość dużo tego było. Nawet jej noskiem poszło, biedna moja.
Co do kupy - niby w miarę normalne robi, ale dwa razy dziennie, co jest stanem dziwnym - bo nie pamiętam, kiedy zrobiła częściej niż co drugi dzień.
Normalnie daję Lacido baby na zmianę z Lakcidem (pediatra kazała zmieniać). Teraz przez tą niby-jelitówkę mam dawać przez kilka dni Lacido -Enter.
kasiula222
Fanka BB :)
Zdrówka dla chorujących dzieciaczków ..
Ja dzis byłam z młodym na tych ćwiczeniach drugi raz i na masażu znów był ryk i tak płakał i płakał aż wkońcu zasnął podczas tego masażu w pozycji na brzuszku ale mi się go szkoda zrobiło bidulek mój rzęski były we łzach i tak spał sobie .. śmiać mi się chciało i było mi go żal mamy jeszcze 8 zabiegów
Ja dzis byłam z młodym na tych ćwiczeniach drugi raz i na masażu znów był ryk i tak płakał i płakał aż wkońcu zasnął podczas tego masażu w pozycji na brzuszku ale mi się go szkoda zrobiło bidulek mój rzęski były we łzach i tak spał sobie .. śmiać mi się chciało i było mi go żal mamy jeszcze 8 zabiegów
reklama
anik.
Mama Krzysia :)
DrAsia - to u nas tylko taki śluz właśnie był... Żadnych normalnych wymiotów, mało tego był bez zapachu. Tylko rano i koniec. Co prawda trochę marudny w ciagu dnia był, ale i śmiał się i szalał... Mam nadzieję, że nic sie z tego nie rozwinie bo weekend