reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

reklama
Anik, moja Amelka w środę w nocy miała dokładnie tak samo!! Podobna "forma" wymiotów (że to tak zgrabnie ujmę) i katarek - lekarka też stwierdziła, że jest ok, prawdopodobnie jelitówka i kazała dawać tylko probiotyk (który i tak daję Amelce zawsze). Amelka tez ma mniejszy apetyt.

Zdrówka dla Krzysia.

DrAsia - też taką flegmą/śluzowatą wydzieliną wymiotowała? Bo u nas to tak wyglądało, jakby katarek znalazł ujście nie noskiem, a ustami właśnie :baffled::baffled: Poza tym jest wszystko dobrze, nawet kupkę zupełnie normalną zrobi - czyżby od Maćka podłapał :confused: Jaki dajesz probiotyk? Bo ja mu Lakcid daję...

Anik - tak, taki ciągnący śluz - za drugim razem. Za pierwszym poszły wymioty takie "normalne" z resztką obiadu jeszcze.
Za każdym razem dość dużo tego było. Nawet jej noskiem poszło, biedna moja.
Co do kupy - niby w miarę normalne robi, ale dwa razy dziennie, co jest stanem dziwnym - bo nie pamiętam, kiedy zrobiła częściej niż co drugi dzień.
Normalnie daję Lacido baby na zmianę z Lakcidem (pediatra kazała zmieniać). Teraz przez tą niby-jelitówkę mam dawać przez kilka dni Lacido -Enter.

Zdrówka dla chorujących dzieciaczków ..
Ja dzis byłam z młodym na tych ćwiczeniach drugi raz i na masażu znów był ryk i tak płakał i płakał aż wkońcu zasnął podczas tego masażu w pozycji na brzuszku ale mi się go szkoda zrobiło bidulek mój rzęski były we łzach i tak spał sobie .. śmiać mi się chciało i było mi go żal mamy jeszcze 8 zabiegów

reklama
DrAsia - to u nas tylko taki śluz właśnie był... Żadnych normalnych wymiotów, mało tego był bez zapachu. Tylko rano i koniec. Co prawda trochę marudny w ciagu dnia był, ale i śmiał się i szalał... Mam nadzieję, że nic sie z tego nie rozwinie bo weekend:no::no::no:

Do góry