reklama
azula
Fanka BB :)
Dr Asia no u nas jak piszę to kupa dzieci chodzi w sumie to i dobrze bo tam jest zakład dziennego pobytu dla osób niepełnosprawnych to dobrze wpływa na późniejsze relacje .Jak by się dało to małą bym do przedszkola potem na te 3-4 godziny zapisała bo to przy ośrodku i dzieci z niego przychodzą jest integracyjne.Amelka uczy sie obecnie pozycji do raczkowania i siadania bocznego nie wiem co by jej miało zaszkodzić
azula
Nie wiem czy dobrze wytłumaczę z podparcia się rączkami o podłoże kolanka jak do czworaków dziecko powinno siadać bo te siadanie siłowe ponoć nie za dobre ale wiele dzieci tak siada ,a i wiele wogóle z raczkowania rezygnuje choć według rehabilitantki lepiej by raczkowało nim wstawać zacznie
azula
Kugela no tego już nie wytłumaczę ale robi różne ćwiczenia i w sumie nie wiem czy uczy chyba tak bo te dzieci np z porażeniem mózgowym tez sa uczone i sa efekty .Amelka bez uczenia też by se siadała no ale co mi szkodzi pochodzić między ludzi
kasiula222
Hej my dziś byliśmy na tej rehabilitacji najpierw jedna pani z nim poćwiczyła puzniej druga masowała ale przy masowaniu był ryk ... nie podobało mu się że kazali mu leżeć z główką na płasko na brzuszku następne ćwiczenia w piątek
reklama