reklama
profilaktycznie odrobaczyc, to mogę zwierzaki (co też czynię)
siebie ani dziecka PROFILAKTYCZNIE odrobaczac nie mam zamiaru! nie wiem czemu by to miało służyc. lepiej zrobic badanie i działac, gdy coś się dzieje a nie faszerowac chemia.
siebie ani dziecka PROFILAKTYCZNIE odrobaczac nie mam zamiaru! nie wiem czemu by to miało służyc. lepiej zrobic badanie i działac, gdy coś się dzieje a nie faszerowac chemia.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
to tyle
dokładnie tak .profilaktycznie odrobaczyc, to mogę zwierzaki (co też czynię)
Profilaktycznie to nas (ludzi) i zwierzaki odrobaczam pestkami dyni i kapustą kiszoną .;-)
Pyszne ,dobre na odrobaczenie ,a przede wszystkim zdrowe !!!!
Mysiochomis
:*
O matko :O nie ma to jak co pół roku łyknąc sobie tablete na robczki
Ja odrobaczałam się w życiu 3 razy włącznie z Sebą... a było to wtedy gdy u większości zwierząt na uczelni pojawiły się owsiki :/ no kurde nie było bata żebyśmy też nie mieli tego syfu... tabletke otrzymał każdy pracownik... A tak profilaktycznie to faktycznie można zjeść sobie dynie (dobra na tasiemczyce )
A Gabrych załapał się na zapalenie gardła... antybiotyk przez 7 dni 3 razy dziennie i siedzimy w domku :/
Ja odrobaczałam się w życiu 3 razy włącznie z Sebą... a było to wtedy gdy u większości zwierząt na uczelni pojawiły się owsiki :/ no kurde nie było bata żebyśmy też nie mieli tego syfu... tabletke otrzymał każdy pracownik... A tak profilaktycznie to faktycznie można zjeść sobie dynie (dobra na tasiemczyce )
A Gabrych załapał się na zapalenie gardła... antybiotyk przez 7 dni 3 razy dziennie i siedzimy w domku :/
Ostatnia edycja:
Moje przeczucia na temat alergii malej sie potwierdzily.Wlasnie jestesmy po testach i wyszlo ze pierwszym miejscu czarnej listy jest pies.Na samym poczatku jak tylko mala sie urodzila miala okropna skore....oddalismy psa bo tak sie domyslalam a teraz po miesiacu u babci z owym psiakiem jest tragicznie.Mialam nadzieje ze z tego wyrosnie i pies bedzie mogl wrocic no ale czas pokazal ze jednak nie.Dobrze ze nasz boksiu jest w dobrych maminych rekach.Poza tym jest bialko jaj ,i jeszcze kilka rzeczy z ktorymi mamy mniejszy kontakt.
reklama
Musze odświezyc watek
Byłam dzis z mała u lekarza, osłuchowo wszystko ok-całe szczescie, na ta chwile wszystko siedzi w krtani. Przepisala nam bactrim i lacidofil, a na ta odparzona pupcie masc robiona.
Przy okazji wizyty poprosiłam o zwazenie Oli i ma 8700g
Byłam dzis z mała u lekarza, osłuchowo wszystko ok-całe szczescie, na ta chwile wszystko siedzi w krtani. Przepisala nam bactrim i lacidofil, a na ta odparzona pupcie masc robiona.
Przy okazji wizyty poprosiłam o zwazenie Oli i ma 8700g