reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Gratuluję wszystkim udanych wizytek które miały miejsce przez ostatni tydzień:tak::-)

Mam pytanko w którym tygodniu najlepiej robić USG 3D bo ja nadal nie znam płci i jestem:wściekła/y: i chciałabym zobaczyć czy sio oki.
Bo moja wczorajsza wizytka troszkę nie wypaliła, znaczy była ale nic nie wiem:-(

reklama
Agata GRATULACJE sliczna parka:-)
Robaczku mam nadzieje ze ci sie uda znalezc jakiegos lekarza trzymam kciukasy zebys sie dowiedziala czy wszystko ok z dzidzka&&
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizytki&&&&&&&&&&&&&&

Agata cudnie!!! Gratuluję!!! :)

Robaczek do boju! Walcz o badanie!!! Trzymam kciuki!!!

Paulusia mój gin z kolei wyluzowany, we czwartek mam normalną wizytę (21 tydzień) i dopiero będziemy ustalać połówkowe :) To podobno od wielkości bobasa zależy, ale trzeba się zmieścić przed 24 (?) tygodniem...

Powodzenia na jutrzejszych wizytach!!!! Trzymam kciuki!!! :)

robaczku poszukaj i popytaj kochana! :tak: na pewno nie bedzie za pozno :*

agata jeeeeejku jak super.. takie piękne malenstwa..! i jak ładnie pozowaly do zdjęć, nie to co moj precelek na ostatniej wizycie :)
nam nadzieje ze ladnie sie pokaże w czwartek :tak::tak:

kciuki za jutrzejsze wizyty! :)

reklama
Robaczku jak pódziesz 10 grudnia to jeszcze nie będzie za późno, a jak znajdziesz coś wcześniej to tez dobrze.
Paulusia:

USG "genetyczne" płodu - są to badania wykonywane w dwóch okresach ciąży

w I trymestrze - pomiędzy skończonym 11 tygodniem a skończonym 13 tygodniem i 6 dniem ciąży
oraz
w II trymestrze - pomiędzy skończonym 18 a 23 tygodniem ciąży.

Do góry