reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Syneczki2-cieszę się razem z Tobą :-) super że wszystko w porządku.I fajny gabinet że dostałaś tyle gratisów.Też bym chciała :-) A byłaś na nfz? Ps.fajnie masz z tymi orgazmami,też bym tak chciała bo ja to jestem chyba mało wrażliwa tam na dole :-D
aga_cina-gratuluję wizyty i serduszka.A plamieniem się nie przejmuj ;-)Śliczna foteczka.To już Twoja fasolka ma ponad 9cm? :szok:Bo 92mm to 9,2cm tak?

reklama
Syneczki2-cieszę się razem z Tobą :-) super że wszystko w porządku.I fajny gabinet że dostałaś tyle gratisów.Też bym chciała :-) A byłaś na nfz? Ps.fajnie masz z tymi orgazmami,też bym tak chciała bo ja to jestem chyba mało wrażliwa tam na dole :-D
aga_cina-gratuluję wizyty i serduszka.A plamieniem się nie przejmuj ;-)Śliczna foteczka.To już Twoja fasolka ma ponad 9cm? :szok:Bo 92mm to 9,2cm tak?

chyba miało być 9,2 mm, bo 9 cm to jak na ten tc to o wieleeee za duzo :)

jeju dziewczyny, faktycznie. Juz poprawiam ;-) a smialam sie z dzisiejszej matematyki w collegu ;-) 0,92 cm, nie umiem na mm przeliczac haha

Ja moją pierwszą wizytę miałam 29 sierpnia i z niecierpliwością na nią czekałam, zostało zrobione USG i nasze maleństwo okazało się 6 mm fasoleczką :-) widziałam jak bije tam takie maleńkie serduszko, to było coś pięknego :-) niestety po dwóch dniach trafiłam do lekarza z plamieniami, dostałam luteinę i teraz wizyta w środę, zobaczymy co mi lekarka powie....

Dziękuję dziewczyny
yes2.gif

Bunny
=No dziewczynki trzeba zacząć uważać bo orgazmy czyhają.
No nie mogę buhahahaha.

Paulusia ahhh mówię Ci będziesz zachwycona
anussia jak widać chyba nie do końca tak fajnie teraz mam lekki problem no cóż odgórny zakaz szczytowania
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
p.gif
ale tak na serio to poważnie się zastanawiam jak to teraz będzie że co? że w najprzyjemniejszym momencie mamy przerywać? Ja się tak nie bawię
baffled5wh.gif

Tak na NFZ, wizyty co 2 tygodnie, usg na życzenie,m zresztą ją pisałam jakiego mam wspaniałego ginekologa może pamiętasz jak opisywałam sytuację gdy się zerwał z rodzinnego obiadu w niedzielne południe i podjechał do mnie do domu by zabrać do swojego gabinetu po informacji że mam bóle w podbrzuszu...
mycha do kiedy macie zakaz?
agacina gratuluję :-) teraz będzie juz tylko dobrze.
Kamisia gratuluję

A gdzie Augustynka? hallo hallo nie wróciłaś po wizycie

No dziewczyny jutro proszę o trzymanie kciuków za nas. O 13 mam rozkładanie nóżek . Nie wiem czy rano będę miała czas zajrzeć więc juz teraz proszę o wsparcie duchowe.

Nie mogę sie doczekać i jednocześnie sie trochę boję bo w końcu to pierwsza wizyta.

Syneczki ciężko mi to powiedzieć z bólem w serca ale niestety musisz kończyć kiedy sie najlepsze zaczyna przynajmniej na razie. Kto wie może jutro połączę sie z Tobą w bólu. Tfu tfu :-)

dziewczyny gratuluję serduszek i dobrych wieści
syneczki Tobie nie wiem czego bardziej gratulować: zdrowej dzidzi czy orgazmu :-D

bunny kciuki zaciśnięte!

reklama
Do góry