reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Dziękuje kobietki!!!! :tak: Cały czas mi sie papa śmieje. Niby taki zbedny bajer to 3d ale jakos trafia tak do świadomosci mocniej

mama_mia szok jakie super zdjęcie i synek taki śliczny..!!!!! GRATULACJE..!!!!!!!! :):):):)

andzik Tobie trzymam kciuki za jutrejsza wizytke - najwazniejsze zeby wszystki bylo dobrze i oby maluszek współpracował z mamusia i sie ujawnił :) &&&&&!

Ostatnia edycja:
No wiec ja na dzisiejszej wizycie nawet nie mialam usg nyla jakas pani doktor w zastepstwie mojego gina i powiedziala ze narazie za wczesnie ze i tak mam polowkowe za 2 tyg to wtedy juz napewno sie dowiem no i zeby nie kusic powiedziala ze nie zrobi usg:-( ale zbadala mamusie i wszystko ok i posluchalismy serduszka wiec i tak wrocilam zadowolona. Jedyne co to zmartwila ja moja waga ze tak malo tyje ale na tym etapie kazala sie nie martwic i poczekac na pomiary dzidzi bo jesli dzidzia dobrze rosnie to jest ok.
Szczerze mowiac myslalam ze bede zawiedziona jak sie dowiem kto tam mieszka a wcale tak nie jest jestem szcesliwa ze wszystko ok z malenstwem to najwazniejsze:tak: a i tak z K zaskoczylismy na male zakupki dla dzidzi kupilismy kilka fajnych bodziakow sliczne spioszki i pieluszki bo byly w super ofercie ;-)

Sonisia dzieki za troske kochana! Nie jestes sama jeszcze sobie poczekamy na ujawnienie mam nadzieje ze naszych babek:-)

reklama
Do góry