reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Dziękuje kobietki!!!! :tak: Cały czas mi sie papa śmieje. Niby taki zbedny bajer to 3d ale jakos trafia tak do świadomosci mocniej

mama_mia szok jakie super zdjęcie i synek taki śliczny..!!!!! GRATULACJE..!!!!!!!! :):):):)

andzik Tobie trzymam kciuki za jutrejsza wizytke - najwazniejsze zeby wszystki bylo dobrze i oby maluszek współpracował z mamusia i sie ujawnił :) &&&&&!

Ostatnia edycja:
No wiec ja na dzisiejszej wizycie nawet nie mialam usg nyla jakas pani doktor w zastepstwie mojego gina i powiedziala ze narazie za wczesnie ze i tak mam polowkowe za 2 tyg to wtedy juz napewno sie dowiem no i zeby nie kusic powiedziala ze nie zrobi usg:-( ale zbadala mamusie i wszystko ok i posluchalismy serduszka wiec i tak wrocilam zadowolona. Jedyne co to zmartwila ja moja waga ze tak malo tyje ale na tym etapie kazala sie nie martwic i poczekac na pomiary dzidzi bo jesli dzidzia dobrze rosnie to jest ok.
Szczerze mowiac myslalam ze bede zawiedziona jak sie dowiem kto tam mieszka a wcale tak nie jest jestem szcesliwa ze wszystko ok z malenstwem to najwazniejsze:tak: a i tak z K zaskoczylismy na male zakupki dla dzidzi kupilismy kilka fajnych bodziakow sliczne spioszki i pieluszki bo byly w super ofercie ;-)

Sonisia dzieki za troske kochana! Nie jestes sama jeszcze sobie poczekamy na ujawnienie mam nadzieje ze naszych babek:-)

reklama
Do góry