reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

ilooonka oj bardzo bym chciala ale chyba nie pomogę , nie widze wogóle nuba :( . Natomiast jesli chodzi o budowe czaszki to chlopczyk , niestety ta metoda jest bardziej mylna niz nub.

reklama
edyta dobrze że wszystko ok ale wiem że usg bardziej by cię uspokoiło:tak:madziaka ja też mam szczawiany ale lekarz nic mi nie kazał jeszcze brać:tak: sonisia miłego filmowania:tak: iloona dzidziuś śliczny :-) tylko to zdjęcie masz trochę naświetlone ...

porannakawa - dzięki za podjętą próbę :-) mimo, że zawsze mam robione usg to nie zawsze dostaję zdjęcie :( własnie podczas ostatniej dostałam tylko wydruk z liczbami bez zdjęcia...ostatnio coraz częściej myslę o moim Dzidziusiu jak o chlopcu, więc może....buziak

karina ja na prenatalne idę własnie do Ludwin&Ludwin, są najbardziej polecani w Krk i nawet mój gin ich rekomendował, to prawda kupa kasy, ale juz może lepiej dopłacić 40zł i mieć film, masę zdjęć i profesjonalną obsługę - tylko odpowiednio wcześnie sie trzeba zdecydować, ja czekam na wizyte 3 tyg...

reniuszek - dzięki kochana, że zechciałaś tez zreknąć na to małe stworzonko :-) z każdym dniem utwierdzam sie w przekonaniu, że to będzie chłopiec...ale po ostatnich wydarzeniach marzę tylko o tym aby było zdrowe :) a 8 grudnia się może już dowiem jaka płeć...

iloonka nie ma za co - lubie ogladac takie male :D a wydaje mi sie, ze bedzie chlopczyk, bo wyglada jakby mial ( patrzac od naszej strony) podwojna prawa noge :D

reklama
Julianna - dziękuję :)
no właśnie tak się zastanawiam, jutro mam wizytę i zobaczymy, co mi lekarz powie. Ostatnio to on mi polecał dr Wiechecia z Fertility, więc pewnie teraz będzie to samo. Znalazłam jeszcze pracownię USG na Dietla (Ultramedica) i w cenie też mają zapis na płycie, zdjęcia, itp. Będę myśleć jutro, albo w czwartek, bo chyba trzeba będzie się szybko decydować:baffled:ech... w ogóle nie zorientowana jestem...

Do góry