reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Dobra Dziewczyny. wiem, ze zadna z Was tak nie robi, ale nie wytrzymałam i pojechałam sobie na USG!!!
Musiałam zobaczyć czy z małą wszytsko w porzadku. Myslałam, ze juz zwariuje!
No i sie uspokoiłam. Dzidzia wymiary ok, serducho pika... Fikołki fika tzn, ze chyba wszystko ok :)
I powiedziała mi ta babka od USG, ze łozyska kształtuje sie na tylnej scianie.
Ależ mi niesamowicie ulżyło. Przynajmnije na jutrzejszym wieczorze panienskim i weselu za tydzien bede spokojniejsza :)

Ja jestem w szoku że ceny są tak różne, skoro i jedno i drugie to progesteron. Ja jak się nic nie poprawi to pewnie będę jeść do końca ciąży więc jest bardzo szczęśliwa że wydatki się zmniejszyły...choć nie powiem że luteina jest smaczna... A co do tych ruchów to ja chyba jestem jakimś wybrykiem natury skoro juz je czułam w 14 tyg :zawstydzona/y: ale zawdzięczam to na pewno właśnie leżeniu i swojej mega nadwrażliwości :-D

gratuluje wszystkim udanych wizyt :) ja mam jutro. chciałabym juz poznac płec, bo zafiksowałam sie na dziewczynce i musze szybko to zweryfikować ;)
czekamy na wiesci:tak::tak:
Dobra Dziewczyny. wiem, ze zadna z Was tak nie robi, ale nie wytrzymałam i pojechałam sobie na USG!!!
Musiałam zobaczyć czy z małą wszytsko w porzadku. Myslałam, ze juz zwariuje!
No i sie uspokoiłam. Dzidzia wymiary ok, serducho pika... Fikołki fika tzn, ze chyba wszystko ok :)
I powiedziała mi ta babka od USG, ze łozyska kształtuje sie na tylnej scianie.
Ależ mi niesamowicie ulżyło. Przynajmnije na jutrzejszym wieczorze panienskim i weselu za tydzien bede spokojniejsza :)
szalona:-D gratulacje;-)

augustynka
user-offline.png
-super wieści.:-)

dziękuję za miłe słowa :) na głównym już się pochwaliłam, że chłopak się ukrył w brzuchu ;P jednak ginka powiedziała, że na 100% potwierdzi na następnej wizycie. najbardziej się cieszę, że po moim krwiaku nadal ani śladu. już tydzień temu mówiła to inna lekarka przy usg, ale musiałam usłyszeć to od mojej ;P odstawiła mi leki, więc WRACAM DO ŻYCIA KOBITKI!!!! :D oczywiście z umiarem, ale na pewno będę bardziej wyluzowana ;) kto wie - może w sprawach damsko-męskich też się wreszcie odblokuję? :-p

Augustynka, dobrze że się uspokoiłaś :) teraz ciesz się weselem i KONIECZNIE poprosimy fotki i relacje z Panieńskiego :tak::-)

reklama
Do góry