reklama
Jestem umówiona z lekarzem na rozmowę o moim synku na wtorek (taka dogłębna rozmowa).
Dziś dowiedziałam się:
-retinopatii nie ma!
(oczka są zdrowe)
-wylewów w głowie nie było !
-Patryczek miał "ognisko zawałowe" 8mm w główce, ale było to obserwowane i w żaden sposób nie zagraża juz, choć dalej główka oczywiście będzie obserwowana jak inne narządy;
co wy na to?
Dziś dowiedziałam się:
-retinopatii nie ma!
-wylewów w głowie nie było !
-Patryczek miał "ognisko zawałowe" 8mm w główce, ale było to obserwowane i w żaden sposób nie zagraża juz, choć dalej główka oczywiście będzie obserwowana jak inne narządy;
co wy na to?
Kachna, super - tylko się cieszyć Strasznie masz dzielnego Synka Nasz Franek niby donoszony, a miał lekki wylew w główce.
Jeszcze Wam płucka trochę dojrzeją i ani się obejrzysz, a będziecie w domu Aż dziwne, jaką niesamowitą wolę życia mają te nasze dzieciaki! Taki maluszek, a tak walczy! I wszystkie bitwy wygrywa! Super!
Jeszcze Wam płucka trochę dojrzeją i ani się obejrzysz, a będziecie w domu Aż dziwne, jaką niesamowitą wolę życia mają te nasze dzieciaki! Taki maluszek, a tak walczy! I wszystkie bitwy wygrywa! Super!
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
:-):-):-):-):-)
kakakarolina
Fanka BB :)
kachha wygląda na to, że kupę szczęścia mieliście, super (mój też miał wylewy choć z 40tc)
dziś niestety gorzej...
płuca wygladają duzo gorzej... słowa lekarza: " tak naprawdę to płuca są w tak złym stanie ,że dziwię się że dziecko samo oddycha"...
podwyższone są tleny na CPAP... poinformował mnie również ,że może zajść konieczność ponownej intubacji...
płuca wygladają duzo gorzej... słowa lekarza: " tak naprawdę to płuca są w tak złym stanie ,że dziwię się że dziecko samo oddycha"...
podwyższone są tleny na CPAP... poinformował mnie również ,że może zajść konieczność ponownej intubacji...
reklama
kruszki
Fanka BB :)
glowa do gory !! maly oddycha, bo walczy! nie panikuj i nie smuc sie!!dziś niestety gorzej...
Podziel się: