reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdrowie maluszków

Kachha maluszek na pewno jest silny, da radę! Ślicznie przybiera na wadze. ;-) Trzymam mocno kciuki za Patryczka!

Dzag Twój Tymuś przecudowny! Napatrzeć się nie mogę :-) i tak jak marcia pisze spadek wagi jest jak najbardziej normalny. Mam nadzieję, że wypuszczą już Was do domu. ;-)

reklama
dzwoniłam właśnie przed chwilą do Kliniki, rozmawiałam z lekarzem.
Zdjęcie rentgenowskie dużo lepsze niż przed wczoraj choć i tak nadal nie jest rewelacyjne.
Radzi sobie nadal na CPAPie i ominęło Go podłączenie do respiratora.
Jest lepiej więc leki zadziałały. Czekamy na dalszą poprawę.
:)

Kachha super że dzisiaj lepsze wiadomości przynosisz. Mówiłam, będzie dobrze. Leki zadziałały i za kilka dni Patryś znowu będzie lepiej oddychał. Takie rzeczy się zdarzają, ale skoro ominęła go intubacja to znaczy że jest bardzo silny i da radę. Czekamy niecierpliwie na moment kiedy zacznie oddychać samodzielnie. A Ty musisz być dobrej myśli.

Kachha dokładnie - super wieści. A Patryczek rośnie jak na drożdżach, jeszcze parę dni i będzie miał magiczne 2 kg :) powodzona i oczywiście cały czas kciuki zaciśnięte :)

Kachha super wieści!!!! Czyli tleny zmniejszone jakoś o połowe - super! Jeszcze parę dni i Patryk wróci do stanu przed infekcją. A na wadze przybiera ślicznie! Jeszcze trochę i się mały pulpecik z niego zrobi ;-) Nadal trzymamy kciuki za Was!

reklama
Do góry