reklama
kruszki
Fanka BB :)
zrob nastepnego suwaczka, zostaw tego ktory masz bo nam Nim Patryczka faktyczny wiek, a na nastepnym zrob tak jakby mial sie urodzil zgodnie z terminem, czyli jeszcze ciazowy, potem po jak minie termin to zmienisz ten ciazowy i zrobisz jakby sie urodzil o terminie, i to bedzie 'prawidlowy' wiek.oki zrobię
powiedz mi tylko czy to o to chodziło? bo w sumie to nie wiem jak to zrobić...
i czy w ogóle to widzisz? bo ja ciągle widzę starą sygnaturę pomimo wielokrotnej edycji......
a w ogole jestes na jakims forum dla wczesniakow? mysle ze takie wczesniakowie mamy moga Ci duzo podpowiedziec
Summerbaby
kruszki nie znam żadnego forum o wcześniakach... może mogłabyś mi jakieś polecić?
te suwaczki nie zapisują mi się... wklejam nowe, zapisuje i niby pokazuje że są a na forum
ich nie widać tylko widać te stare które miałam....
Mój Patryś waży 1,230
kachha, myślę że kruszki sugerowała zajrzeć tutaj - to podforum na babyboom poświęcone takim maluszkom jak Twój Patryś Wcześniaki
Dobrze widzieć, że chłopak ma się dobrze. Serce rośnie, trzymamy za Was kciuki:-)
kruszki
zostawmy na razie te suwaczki pisz nam o malym, Summerbaby dala link na forum, tam poradz sie dziewczyn, opisz co i jak, chyba najlpeiej zebys temat zalozyla i one Ci pomoga po prostu w praktycznych sprawach, do jakis specjalistow bedziesz musiala sie zglosic, co i jak kontrolowac itd.
jak Patrys rosnie malutki skarb
aaaa i jak zaczniesz tam pisac forum to czasem nie zapominaj i nas!!
jak Patrys rosnie malutki skarb
aaaa i jak zaczniesz tam pisac forum to czasem nie zapominaj i nas!!
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ach gratuacje!! trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&
M
milionka
Gość
ale ładnie przybiera na wadze! WSPANIALE:-)
reklama
Podziel się: