reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdrowie maluszków

jjustyna kup hip ors, nie powinno się dawać mleka, minimalne ilości ale dużooooo pić. W aptece poproś o enterol albo smectę i o jakies elektrolity. jest jeszcze genialne mleko z humany ale tego raczej od ręki nigdzie nie dostaniesz. Do jedzenia tylko kleik.

reklama
nie smecta jest na zatrzymanie a elektrolity przeciw odwodnieniu ale możesz w aptece jakieś zwykłe kupić np Orsalit

A to jest genialne do jedzenia
http://kidy.pl/humana_hn_z_mct-53-k-797-793-p.html

jak tego nie miałam to dawałam np 120ml wody. jedna miarka mleka i trochę kleiku ryżowego to okrutne w smaku jest ale tak trzeba a ta numana jest prosta w użyciu, bez kokbinowania i smaczniejsza

Ostatnia edycja:
No to się dorobiliśmy...

Od 2 tyg. u nas chorobowo. Zaczął Franek, potem Aniela. Naszej lekarki nie było, więc chodziliśmy do innej. Twierdziła uparcie, że dzieci zdrowe :/
Franek dzień po skończeniu antyb. dostał znowu gorączki, Aniela coraz gorzej kaszlała. Wczoraj wreszcie wróciła nasza.

Franek świsty w oskrzelach z jednej strony - antybiotyk, syrop na gardło i wziewy z musocolvanu.
Aniela obustronne zapalenie oskrzeli! Cud, że jest wesoła, żywa i generalnie w dobrej formie. To nas uratowało przed szpitalem. Ma zastrzyki i wziewy z pulmicortu. Jutro do kontroli. Jak nie będzie poprawy, to szpital. Ale miejmy nadzieję, że się dziewczyna wybroni. Mocna jest, da radę.

Ja idę do lekarza dziś. Też mnie rozkłada. Tylko Mąż się ostał ;P

reklama
Do góry