reklama
natasszzka87
Fanka BB :)
Irisson bedzie dobrze, zdiagnozuja Was dadza leki Malej sie poprawi i wrocicie szybko. Zdrowia dla dziewczynek;* a Tobie sil
kakakarolina
Trzymaj się Irisson nie będzie tak źle, dziewczyny się pozbierają.
Agnes92
Irisson trzymajcie się ,szybkiego powrotu do zdrowia córeczek życzę
Ehh niech się ta zima okropna skończy
Ehh niech się ta zima okropna skończy
Summerbaby
Dziewczyny, młody mi trochę pokasływał w nocy, mama mówi ze teraz ok. Nie wiem czy coś dawać czy poczekać czy już do lekarza? Sorry za taki chaotyczny post ale w robocie jestem....
kakakarolina
summer nic nie robić czekać do lekarza jak nie kaszle nie ma po co. Zobaczysz czy się coś wykluje
Irisson, trzymajcie się. Oby się Nina i Laura szybko wyleczyły.
Ja tak jak Agnes jestem za tym, żeby się ta zima już skończyła. Ja dodatkowo dorzucam wieczny ryk przy ubieraniu . Tak więc - czekam na wiosnę i brak chorób i ubierania po zęby.
Ja tak jak Agnes jestem za tym, żeby się ta zima już skończyła. Ja dodatkowo dorzucam wieczny ryk przy ubieraniu . Tak więc - czekam na wiosnę i brak chorób i ubierania po zęby.
Summerbaby
Dzisiaj zrobiłam przegląd młodemu - waga - 7420g i 74cm wzrostu :-) Także jest ok, przybiera w normie, raczej dolne granice ale nie ma powodu do niepokoju. Dwa miesięce temu było 6840g.
Poza tym lekko zaczerwienione gardło i leci z nosa piąty dzień, ma lecieć, nos kropić i już :-)
Poza tym lekko zaczerwienione gardło i leci z nosa piąty dzień, ma lecieć, nos kropić i już :-)
reklama
Podziel się: