reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdrowie maluszków

reklama
k8 czyli nawilzacz wystarczył, fajnie !

Olę właśnie tata inhaluje przez sen, znów nic nie zjadła przed spaniem ale to przez leki chyba. W ogóle dziś co godzinę spała chorutka jeszcze jest

Tak, pomogło, ale inhalator chyba kupię w przyszłym miesiącu, skuszę się na tego Philipsa, co dziewczyny pokazywały, z maseczką dla niemowląt.

u nas poszedł paracetamol w czopku na noc, bo Młoda 37,5, zasnęła o 19 bez jedzenia (o zgrozo !) , o 20 zjadła 2 cycki, pięknie odbiła i śpi dalej, mogę nawet całą noc z tym cyckiem wisieć, ale niech je, bo okropnie mało jadła dzisiaj, 4 razy cycka od rana :-( boję się, że mi się odwodni :-(

Karolina patrz co najlepsze, to tak na prawdę małą różnica w cenie, a jak ma mieć dodatkowe funkcje czy lepsze parametry to nie ma co sknerzyć :tak:

Karolina ja w ogóle jako dziecko nie gorączkowałam, tak samo jak moja babcia i tata, ale mnie strasznie głowa boli przy chorobie, mięśnie, ale gorączki nie ma, Młoda też ma normalnie temperaturę 36,6, albo niżej, no i płakała przez sen w dniu, widać, że jest zdrowo kopnięta :-( teraz zjadła i śpi spokojnie, może będzie noc lepsza, bo wczoraj od 3 bujaliśmy

Nataszka u nas od dawna już 1 kupa dziennie była, więc wczoraj 5 i dziś już 3 to cos nie halo chyba...dziś już mniej więc wydaje mi się,że to od Bioaren,który zaleciła lekarka na wzmocnienie po antybiotyku...dziś juz tego nie podałam.Jak jutro będzie ok to nie będe tego ,,specyfiku'' podawać...
Dziewczyny a możliwe,że Małemu nie podpasowała zmiana kaszki? ( zmieniłam z bobovita na nestle...)

Ja też podawałam lek strzykawką na kilka razy ,zabawiając synka,potem już mu się nawet spodobało i się uśmiechał,a na początku też wypluwał

reklama
Do góry