reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdrowie maluszków

Ewa nie mam pojęcia nie pytam o takie rzeczy żeby sobie nie wyrzucać

k8 Fifi jest cięższy niż Maks na rok :rofl2: tylko on już wtedy chodził:-p chyba możesz sobie siłownię odpuścić, biceps będziesz miała ;-)

reklama
K8 o kurcze jaki duzy chlopak z tego Fifka ! Mama go dobrze karmi :) u nas tez takie gluty sie zdarzaja, psikam wtedy woda morska, klade na brzuszku Lile a potem patyczkiem jej ostroznie wyciagam. Ona tego nienawidzi no ale nie ma przepros bo ja nie moge przezyc jak slysze ze charczy...cos mi sie robi wtedy ;p
kakarolina wspolczuje... Jak bylam w szpitalu na zajeciach to byla 4 miesieczna dziewczynka z ZUMem I mama dostala ochrzan od ordynator przy wszystkich ze zle wyciera dziecko... Ze od dolu do gory I ze to jej wina ze Dziecko chore. Kobieta sie poplakala ...przykro bylo patrzec. Trzymam za Was kciuki zeby infekcja szybko zniknela bez powiklan.

Ostatnia edycja:
Lewek Ola nie ma bakteri więc to nie od kupy. Swoją drogą nie wiem co do tego ma wycieranie (zawsze robię to oddzielną chusteczką w dobrym kierunku) jak ona sra po sam pepek:eek:

Kakarolina no dokladnie. Ja tez wycieram jak trzeba ale dziewczynki majA sklonnosc bo krotka cewka. Kupka po pachy I ryzyko zawsze bedzie

Titek jakis dziwny katar ma. W nocy bardzo się męczył. Nie cieknie mu i niby jak ma smoka to oddycha nochem normanie, ale słyszę jak bulgocze i charczy. Budził się co chwila i pokasływa w nocy, bardzo słabo spaliśmy, ja nasłuchiwałam czy się nie dusi... Rano M zarządził zakup nawilżacza powietrza. Pojechałam do media i do auchana, wybrałam taki za 170zł, kupiłam maść majerankową i po godzinie nawilżania w sypialni Titek odzyskał władzę w nosie. Niestety przepadł nam dzisiaj basen, mieliśmy odrabiać zaległe zajęcia... Ale powiedzieli, że przy cieknącym katarze można dzieci kąpać, bo on nawet może dobrze nochalowi zrobić, ale przy zatkanym, raczej nie polecają...

u nas też od wczoraj katar i ten kaszel, Młoda nie ma gorączki, ale jednak sporo kaszle :no: w pon. idziemy do kontroli, średnio je, a najlepiej cycka :-(

Jejciu co to się dzieje ciągle jakieś chorubska, niech juz ta zima minie,bo tylko wirusów pełno:baffled:
Adaś dziś dla odmiany jakieś problemy z brzuszkiem ma, marudzi trochę i napina przy tym brzuszek i już 4 kupki zrobił,zastanawiam się czy mam to traktować jako biegunkę, niby nie ma większej różnicy:eek: Ehh zobacze jak będzie w nocy i jutro, oby znów jakieś chorubsko się nie przyplątało:no:

U nas masakra wszyscy jesteśmy chorzy. Hania przywlokła choróbsko z przedszkola tydzień temu. Zaraziła mnie męża i Agatę. Malutka kaszel i ma katar. Byliśmy u lekarza ale nic specjalnego nie dała Wit. C wapno i nasivin.

Ale mam problem żeby dawać małej te leki bo wszystko wypluwa. Nie mam już pomysłu jak to robić.

reklama
WitC na lyzecce daje, jak dawalam syrop to strzykawka inaczej sie nie dalo. Agnes u nas 4kupy to dzienna norma, musisz obserwowac ich "jakosc" i czestotliwosc.
Ja to wogole uwazam ze katar bez goraczki nie jest do niczego przeciwskazaniem.

Do góry