kakakarolina
Fanka BB :)
A mnie jeszcze inhalator nie był potrzebny chyba sobie odpuszczę zakup nawet nie wiem do czego to to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzag ja tak patrzę, to one się cenowo i wyglądem nie wiele różnią, weź zobacz które mają najlepsze komentarze o wytrzymałości, ja kupiłam normalnie w aptece, bo był od razu potrzebny, ty możesz się rozejrzeć za promocjami, nowościami
Już jestem po konsultacji wyników z lekarzem. Jest OK. wszystko w normie. Mamy podawać tylko 5 kropli wit C żeby zakwasić trochę mocz.
Czyli kwestia niskiej wagi nie wpływa na ogólny obraz zdrowia mojego dziecka. Taka jej uroda najwyraźniej
Oooo tak. Ten szpitalny, którego używaliśmy, to był mały traktor. Rozmowy na sali się kończyły jak Tymek miał inhalacje .zylcia pisze:Warto się rozejżeć i porównać parametry inhalatora, np. jego głośność. Niektóre na prawdę działają głośno.