reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdrowie maluszków

ja wczoraj moją zmierzyłam, trochę mi ulżyło, bo wyszło mi 65cm, czyli 14cm urosła od urodzenia, waży gdzieś jak Drobina 6600/6800, wygląda b.dobrze, taka nabita :-p w czwartek idziemy na szczepienie, więc dokładnie nas dr obejrzy :tak:

reklama
My jutro mamy szczepienie to się pomierzymy i ważymy. Dziś założyłam śpiochy na 74 z F&F- poprzednie na 68 z tej samej firmy- i są na Kaca dobre. Czyli myślę,że około 70cm może ma (wyjściowo 51), a waga to ja nie wiem....daje mu z 7500g.

ewa, no już i nie drobina, no cóż moja jak gorgusi Kacper waga zdecydowanie nie lekka. Była Gruba i jest nadal obecnie 70 cm o 8 kg żywej wagi:-D Oczywiście na basenie była najgrubsza, ma takie ręce i nóżki jak serdelki:-D, ale po buźce tak tego nie widać.

reklama
To Aniela ręce ma szczupłe (po mamie ;P). Buźka drobniutka, zawsze lekarze się rozczulają, że taka malizna przyszła. A potem ściągam śpiochy i bodziaka, wychodzą na wierzch poładkowane uda i brzuch i jest ogólne rozbawienie, że się Drobina dobrze kamufluje ;P

Do góry