reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

Hej.
Gratulacje tak wspaniałych wieści!!!:tak::-D
Ja dziś odebrałam wyniki na "koralikowca;-)" i czysto jest. Czyli teraz do 8 grudnia do ostatniej (mam nadzieję:confused2:) wizyty muszę czekać.

reklama
carine86 to super że zapis z ktg wyszedł prawidłowo:tak::tak:
gufi trzymam kciuki za Twoją czwartkową wizytę:tak::tak:&&&
Sarka
Misia to świetnie że wizytę udana miałaś i ze serducho dzidzi bije jak dzwon:-):-)
Aga29 fajnie ze już masz ustaloną datę przywitania swojego maleństwa:-) do 30.11 już tuż tuż;-)
ewwe gratuluje udanej wizyty:-):-)
Sarka super że pomiary i przepływy wyszły Ci bardzo dobrze:tak:
Mam nadziję że wymaz pobrany GBS nie wykaże w piątek nic złego:tak:

Gratuluję wszystkim udanych wizyt!!
Ewwe chyba za dużo tych owoców:-D:-D najważniejsze że wody przybrały :-)

trzymam kciuki za wizytujące i odbierające wyniki!! &&&&&

ja za to z mieszanymi uczuciami po wizycie:-:)-:)-(
niestety mam wrednego paciorkowca i muszę brać jakiś antybiotyk:no::no::no:
ale za to KTG wyszło super Mały ładnie współpracował :-D
i dostałam skierowanie do szpitala:-D
więc teraz czekam na decyzję Filipa kiedy wychodzi:-)
jak się nie zdecyduje w przeciągu tygodnia to mam podejść na kolejne KTG.

więc czekamy i czekamy;-);-)

Dziewczyny gratuluję wam udanych wizyt i KTG.
Mamusie z paciorkiem pocieszam podając mój przykład z Zuzą że wszystko będzie dobrze :)

Gratuluję udanych wizyt. Najbardziej Ewwe, bo tak się biedna martwiła.

Moja kolejna wizyta jutro. Ciekawe czy ostatnia?

reklama
U mnie też paciorkowiec :-( do tego zieleniejący (czy zielonkawy?).
Poza tym wszystko ok. Hemoglobina w normie - ostatnio była troszkę poniżej, ale dieta mięsna ją podniosła. Dzidzia ma 3300. Termin waha się między 28 a 30.11., ale nie wygląda na to, żeby mała jakoś się intensywnie na drugą stronę brzucha pchała :-( Szyjka schowana. Gin polecił mycie okien, ale tego akurat nie znoszę.
Pytałam go też o olej rycynowy. Mówił, że nie poleca, bo ubocznym skutkiem mogą być problemy żołądkowe przez cały czas porodu, a to do przyjemnych i komfortowych nie należy.

Do góry