reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

Hihihi widzę że Krzyś rządzi!!!:-D Super wieści kochana!!!, widocznie brzuś mu służy i super jest podejście lekarza, człowiek nie czuje się zostawiony na pastwę losu.:tak: Gratulacje:-)

reklama
Dziękuję dziewczyny za tak ciepłe słowa w swoim imieniu i mojego małego klocka ;-)
Myślę jednak, że pierwsza nie będę - napewno ktoś nagle mnie wyprzedzi więc dziewczyny do dzieła :-p Dalej obstawiam, że pierwsza z nas rozpakuje się ok 15 listopada:tak:

Wiolcia to gratulacje i powodzenia. Czekamy na wieści z porodówki :) Mój "mały" w 90 centylu ale cesarki mi nie zaproponowali. Zresztą boję się jej jak ognia. Mam nadzieję że jednak sama dam radę :/ Córkę 3700 urodziłam i teraz też mam nadzieje że się uda :)
Ja jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiona na cesarkę, dziewczyny które rodziły przez cc u nas w szpitalu były bardzo zadowolone zwłaszcza z opieki. Pielęgniarki biegają wokół ciebie cały czas żebyś jak najszybciej doszła do siebie. nie ma co się nastawiac negatywnie - moja mama miała dwie cesarki i dała sobie radę więc i ja dam. Wg mnie to jest tak, że przy sn cierpisz przed porodem a przy cc cierpisz po porodzie;-)

Byłam na wymazie, ale w innym laboratorium niż zawsze to robiłam. Do tej pory taki wymaz robiono mi z użyciem wziernika a wczoraj bez. Ma to jakiś wpływ na wynik? Powiedziano mi że jak paciorkowiec jest to w takim wymazie z pochwy wyjdzie.

Byłam na wymazie, ale w innym laboratorium niż zawsze to robiłam. Do tej pory taki wymaz robiono mi z użyciem wziernika a wczoraj bez. Ma to jakiś wpływ na wynik? Powiedziano mi że jak paciorkowiec jest to w takim wymazie z pochwy wyjdzie.
wymaz miałam pobierany z pochwy i odbytu bez wziernika. Dzisiaj może będę miała wynik ale jakoś nie spodziewam się braku paciorkowca :/

CandyC nie myśl za dużo o byłym, bo widzisz, że to nie sprzyja dzidzi. Nogi razem i do przodu ;)

Wiolcia tak myślałam, że Krzyś będzie miał podobną wagę. W końcu od początku wiedzie prym;) Super, że wizyta taka pozytywna.

Też miałam robiony posiew bez wziernika. Na szczęście okazało się, że nie mam tego głupiego paciorkowca:)

wiolcia szczena mi opadła. Oliwce pewnie też. Zobacz, prawie kg różnicy między naszymi bobasami...szok!
Może Twoja wybrana data się spełni:) jeśli tak to w zasadzie jeszcze dobry tydzień:)))

Niesłychane, że z nic-nie-ważącego plemnika i prawie nic-nie-ważącego jajeczka urosło nam już w brzuchach po ok 2 kg szczęście (Wiolcia - niektórym więcej niż 2 kg :*)
Ja dzisiaj na 15.30 idę zobaczyć ile u mnie tego szczęścia i jak tam moje rozwarcie...

reklama
Hejcz kciuki zaciśnięte:) daj znać jak poszło....
Ja wizytuję za równy tydzień i mi się wlecze już bo usg nie miałam już 5 tygodni i strasznie ciekawa jestem co tam słychać u mojego synka:)

Do góry