reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

reklama
reklama
gufi ja to ci nawet powiem że mnie spędzenie Świat samo w sobie wcale nie przeraża, i tak zejda na plan dalszy;), co innego bedzie teraz istotniejsze ale bardziej boję się że opieka może być gorsza ze wzg. na świąteczne cięcia etatów do minimum i ogólnie nastrój świąteczny który lubi się udzielić np położyn, które będą jeść ciasto a ja znowu bedę rodzić sama grrr, tego się boję;/

mnie zalezy, zeby byc w swieta w domu przede wszystkim ze wzgledu na Ninke. pewnie przykro by jej bylo spedzac swieta bez mamy :( Ninke urodzilam 10 dni przed terminem, a teraz to super by bylo urodzi pare dni po terminie czyli po swietach :)

Do góry