reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

ja wczoraj tez dostałam skierowanie na ponowne toxo. I choć całe życie mam koty w domu to przeciwciał nie mam...

missiiss:) gin wczoraj tez stwierdziła ze ma jajeczka pokaźnych rozmiarów, a mojemu mężowi się głupio wyrwało " po tatusiu" heheh i jeszcze zbite miałam bo moj maz przypadkiem puscił baka....i wez go tu ze soba do lekarza hehe to Ci wstydu przyniesie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje wszystkim mamusiom:-)...no musze przyznac sie ze sama jestem dumna z moich dzieciaczkow.;-)Malenstwa rozwijaja sie rewelacyjnie choc nastraszono mnie roznymi opowiesciami o ciazy blizniaczej(syndrom podkradania itp.)Za tydzien mam usg polowkowe to znow zobacze moje szczescia i podziele sie wiadomosciami z wami:-)Pozdrawiam i milego dnia zycze

Hahahaha Ewwe masz świetnego męża :-) To "po tatusiu" mnie rozbroiło :-D O bąku nie wspomnę ;-) Ale będziecie mieli co wspominać ;-)

Mnie lekarz nic nie mówił o drugim toxo ale skoro Wam mówili to też zrobię :-p I mam zrobić test obciążenia glukozy 50g. Oczywiście jeszcze posiew moczu, o którym ciągle zapominam :zawstydzona/y:

Ewwe męża masz niezłego:-D Po tym zachęcającym poście chyba zrezygnuję z zabierania mojego na wizytę;-)

ewwe heheheheeh :-D

wiolcia mnie też już lekarz uprzedził abym na początku września przygotowała się na glukozę :)
Ogólnie nie jest tak źle ... tylko wysiedzieć te 2 h w szpitalu męczy :)

ewwe SUPER WIEŚCI!!! jejku, ale teraz się zaczęłam zastanawiać, czy mojego targać na kolejne usg:-) skoro oni tacy "nieokrzesani...":-D A ten bąk to chociaż taki cichacz, czy wręcz odwrotnie:-D strasznie mnie to nurtuje:-)

ewwe hehehe padłam:-D:-D:-D to chyba z wrażenia:-D

ja przeciwciała tokso mam więc czy teraz znow będzie mnie kierował??? eee chyba nie co!?:confused:

Co do połówkowego to mój z kolei mówił że robi sie je pomiędzy 20 a 24 tyg. widać jak komu lepiej;-)

Gin go zapytała:
"mogłabym pana WYKORZYSTAĆ? ...do zapalenia światła?"

dumnie wstał z krzesła z miną boskiego gigolo żeby zapalić to światło... i mu się wymsknęło, hehe niestety nie cichacz...

reklama
ale się usmiałam ewwe :-) ja ide na połówkowe 9sierpnia :-) ciekawe co moj chlop wymysli bo bąki to tez on często i gęsto i głośno robi... a potem tylko po ciuchutku "przepraszam ale ja musze" :-p a na randkach jakos nie musiał :-D

Do góry