reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

Cześć dziewczyny!!
Dawno mnie tutaj nie było,ale są tego plusy bo mamy już całą wyprawke! ;)
Pisze ponieważ dziś byłam u położnej i powiedziała mi ,że moge w każdym momencie urodzić śmiejemy się,że w halloween urodze heh GRATULUJE MAMĄ ROZPAKOWANYM JUŻ ;)

reklama
W przypadku HIV to nawet nie chodzi o odpłatność, a o to, że raczej nie ma obowiązku informowania o nosicielstwie.

Na HIV skierował mnie lekarz prowadzący już w I trymestrze i twierdził, że jest to obligo.A WR robiłam teraz niedawno. I w jednym i drugim przypadku musiałam podpisać oświadczenie w zabiegowym, że wyrażam zgodę. Oba badania były wykonywane oczywiście przy okazji innych wkłuć, a więc specjalnie nie byłam kłuta na tę okoliczność. Ciąża prowadzona w Luxmedzie.

Ja też badania na hiv i wr miałam robione na początku ciąży-8tc-jak moja gin położyła mnie na badania na jeden dzień do szpitala...nic podpisywać ani płacić nie musiałam..

Izeczka - ja też ciążę prowadzę w Luxmedzie i też musiałam podpisywać kwity, że wyrażam zgodę na badanie i na przekazanie wyniku przez lekarza, ale jeśli chodzi o HIV to lekarka mi powiedziała, że to jest mój wybór czy to robię czy nie i że nie jest to wymagane a jedynie zalecane dla wszystkich kobiet w ciąży z oczywistych przyczyn ...

reklama
Izeczka - ja też ciążę prowadzę w Luxmedzie i też musiałam podpisywać kwity, że wyrażam zgodę na badanie i na przekazanie wyniku przez lekarza, ale jeśli chodzi o HIV to lekarka mi powiedziała, że to jest mój wybór czy to robię czy nie i że nie jest to wymagane a jedynie zalecane dla wszystkich kobiet w ciąży z oczywistych przyczyn ...

I ja prowadzę ciążę w Luxmedzie i tak samo podpisywałam w zabiegowym zgodę na badanie.

Do góry