reklama
agatakat
Fanka BB :)
heja, ja po dzisiejszej wizycie jestem bardzo zadowolona :-) tak jak myslalam Mala 2 dni temu sie przefiknela i juz jest dobrze ustawiona do porodu :-) i jeszcze nizej glowa zjechala na dol :-) wiec tylko same dobre wiesci
kolejna wizyte mam w czwartek (11.11) za tydzien jesli nie urodze a wtedy jesli nadal nic sie nie zacznie dziac to umowia mi masaz na sobote (13.11) - czyli dokladnie w dzien jak beda pelne 41 tygodni polzona przyjdzie do mnie do domu mi to zrobic
potem jeszcze drugi masaz robia, a jesli po drugim nic to do szpitala na wywolywanie..
ale nie sadze zeby byla taka potrzeba bo zamierzam urodzic do konca tego tygodnia
a jak powiedzialam mamie ze zgodzilam sie na ten masaz to ta byla bardzo zdziwiona mowila ze roznie sie o takim czyms wypowiadaja i ze ona nigdy nie miala, i ze bedzie mnie bardzo bolec i pewnie nie pomoze...
kolejna wizyte mam w czwartek (11.11) za tydzien jesli nie urodze a wtedy jesli nadal nic sie nie zacznie dziac to umowia mi masaz na sobote (13.11) - czyli dokladnie w dzien jak beda pelne 41 tygodni polzona przyjdzie do mnie do domu mi to zrobic
potem jeszcze drugi masaz robia, a jesli po drugim nic to do szpitala na wywolywanie..
ale nie sadze zeby byla taka potrzeba bo zamierzam urodzic do konca tego tygodnia
a jak powiedzialam mamie ze zgodzilam sie na ten masaz to ta byla bardzo zdziwiona mowila ze roznie sie o takim czyms wypowiadaja i ze ona nigdy nie miala, i ze bedzie mnie bardzo bolec i pewnie nie pomoze...
Elzu
agatakat, na ciezarnych w UK, dziewczyny pisaly ze roznie to bywa, niektore bolalo, a inne nie, pewnie jak ze wszystkim zalezy od kobietki.. i moze tez od tego jak jest wykonane.. w kazdym razie u nas robia w szpitalu, a tez wolalabym w domku.. jesli dotrwam do wizyty w piatek to zapytam czy nie moga w domu mi tego zrobic jak cos.. no i super ze sie mala obrucila
Trusia77
Gratuluję wizyt
Agatakat - obróconko? Kurczę ja też chę!!!!
Jeszcze któraś miała dziś wizytę prawda? OCzywiście tak skrobiecie że nie nadążam, baby jedne ))
A ja mam jutro, jak usłyszę, zobacze to się uspokoję, a dziś odebrałam posiew i czyściotko hura!!!!!
A Agrafka gratuluję dorodnych jąderek u synka
Agatakat - obróconko? Kurczę ja też chę!!!!
Jeszcze któraś miała dziś wizytę prawda? OCzywiście tak skrobiecie że nie nadążam, baby jedne ))
A ja mam jutro, jak usłyszę, zobacze to się uspokoję, a dziś odebrałam posiew i czyściotko hura!!!!!
A Agrafka gratuluję dorodnych jąderek u synka
reklama