reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

reklama
Paulinka gratuluje synka :) bardzo się cieszę i trochę zazdroszczę że już wiesz...
ja dopiero za tydzień idę do lekarza i to jeszcze pierwszy raz do nowej Pani doktor także trochę stresu jest.

Witajcie koleżanki :). A ja chcę się pochwalić, że mnie na badaniu w 12 tygodniu wyszedł chłop, no i bardzo dobrze, bo mam juz jedną ośmiolatkę, więc odmiana jest wskazana. Ale z niecierpliwością czekam na badanie usg w 20 tygodniu, aby potwierdziło tę szczęśliwą diagnozę. Z zakupami oczywiście się wstrzymuję. Biorąc pod uwagę mój wiek (37) niestety muszę stwierdzić, że ciąże znosi się dużo gorzej niż przed 30-tką, poza tym większa jest obawa pezd wadami genetycznymi... Ja robiłam test PAPPA, wyszedł w normie, ale wiadomo, że denerwowałam się niestety czekając na wynik. Czy są tu na forum trochę starsze mamy, tzn po 35 rż ;) ??

Witam:):) Gratuluje udanych wizyt dziewczynki:):)
Ja też dziś byłam u lekarza i z moim maluszkiem wszystko suuuuuper:):)Lekarz potwierdził że będzie chłopczyk i powiedział że według usg jest większy o tydzień od wcześniejszych wyliczeń....Jejku jestem taka szczęśliwa!!!Pozdrawiam

mysza to super ze Szymuś zdrowiutki :) jeszcze raz gratuluję :*
izeczka_73 moja mama urodzila w wieku 40 lat po 18 letniej przerwie :) i Agatka jest okazem zdrowia, po 35 rż to wcale nie takie 'starsze' ;) wiec niczym sie nie przejmuj napewno urodzisz piekne zdrowiutkie dziecko! i bedzie super jesli to bedzie kolejny chlopiec na forum :):)
martynkkka kolejny chlopczyk ! fajnie ze to juz potwierdzone :* gratulacje :)

POŁÓWKOWE BĘDĘ MIAŁA ZA 3 TYGODNIE:):) Mój synuś się strasznie wierci na każdym usg dlatego my staramy się je robić na każdej wizycie... bo bardzo ciężko Go zatrzymać w jednej pozycji;p;p
Ale on mi się dziś odpłaca za to poranne badanie..... wierci się i kopie aż dziwne że takie maleństwo ma tyle siły:)
Pozdrawiam

reklama
Witam:):) Gratuluje udanych wizyt dziewczynki:):)
Ja też dziś byłam u lekarza i z moim maluszkiem wszystko suuuuuper:):)Lekarz potwierdził że będzie chłopczyk i powiedział że według usg jest większy o tydzień od wcześniejszych wyliczeń....Jejku jestem taka szczęśliwa!!!Pozdrawiam

super kochana ze zdrowa dzidzia i ze kolejny chlopiec.
Ps. Napisz teraz do kremofki zeby dopisala płeć do Ciebie, po połączyłamoj temat ze swoim :)

Do góry