reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

reklama
Hej dziewczyny, gratuluje Wam zdrowych malenstw a przede wszystkim w wiekszosci chyba kazda z Was ma to co chciala :), chociaz najwazniejsze ze zdrowe... uwazam ze wspaniale wiedziec co sie bedzie mialo.. oby kolejne badania Wam potwierdzaly czy to chlop czy babka hehe

Jeszcze zapomniałam napisać, że mały na usg się wiercił jak szalony. Ciekawe czy po porodzie też będzie taki ruchliwy?? :-)
Lekarz jeszcze powiedział, że w najbliższym tygodniu powinnam zacząć czuć ruchy maluszka. Ciekawe czy tak będzie :)

Super gratuluje!
ja tylko raz poczułam łaskotanie małe i potem już nic ale uzbroiłam się w cierpliwość...
Trygrysku maleństwo Twoje podobne do mojego, na usg w 12 tygodniu Pani doktor stwierdziła, że takiego MODELA i już dwno nie miała :)

Ja dziś też miałam wizytę. Bałam się jakos tak. Waga po 3tyg o 0,8 kg więcej. No niestety trzeba domek hodować

Z dzidzią wszystko ok, rośnie juz ponad 20dag, no i ten śliczny kręgosłup. Tylko co do płci płata nam figle - ostatnio "raczej chlopak" a dziś "podejrzewam dziewczynkę" Nosz kurdę i jak tu szaleć na zakupach. Ale martwi mnie co innego, moje dziecię jakeś takie spokojne na ostatnich dwóch usg, wolałam jak latał po tym brzuchu.... No i nie czuję ani ruchów, nie biegam jak wy do łazienki Czy mam się czym martwić czy jak? Moja gin mói że wszystko ok, ale martwię się

Trusia widze ze tez nie mozesz spać. Chyba nie masz sie czym martwic skoro lekarz tak mowi to tak napewno jest :) Jestes o tydzien do przodu i ja tez nie czuje jeszcze mojej dzidzi, nie liczac jednorazowego porzadnego przekrecenia sie z boku na bok, (tak to odczulam) ale to kilka dni temu. Wiec czekam spokojnie. Kurcze to mowisz ze malenstwo sie nie chcialo ujawnic :) niespodzianke chce zrobic rodzicom :*

Trusia Ty się o nic nie martw...niektóre dzieci są rozbrykane a inne spokojniejsze. Twoje należy widocznie do tego drugiego gatunku.
Przed następną wizytą najedz się słodkiego...może się Maluch rozbryka :-) na mojego działa!

Trusia jesteśmy w prawie identycznym okresie ciązy i ja niestety tez ruchów nie czuję dlatego wydaje mi się że skoro już dwie jesteśmy to nie ma c się zamartiwać szczególnie jeśli lekarz stwierdza, że jest ok.

reklama
Do góry