reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

kokota - super wieści, cieszę się, że Twoją dzidzię tak dokładnie zbadali i jesteś już chociaż trochę spokojniejsza ...

Inez79 - nie denerwuj się na zapas, na pewno wszystko będzie dobrze, nie zastanawiaj się jakie to może mieć komplikacje bo zdecydowana większość dzieci przy takiej pępowinie rodzi się absolutnie zdrowa, a jak już musisz koniecznie poczytać wypowiedzi mam, które to przeszły to tylko pozytywne :-) w stylu Re: Pępowina dwunaczyniowa :((((( - Trudna ciąża - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku :-)

reklama
My już po wizycie :)
Synuś w świetnej formie,na zmianę ssał paluszki i boksował,wody już się uzupełniły i nie ma żadnych "przecieków" :)
Zdjęcia nie brałam bo miałam USG na słabszym aparacie (do tego najnowszego z 3D była godzinna kolejka).
Cieszę się że wszystko dobrze :) następna wizyta 15 czerwca.
Mamo2010 pytałam o to echo serduszka,powiedział że nie ma takiej potrzeby bo miałam bardzo dokładne USG w szpitalu i wszystko jest w porządku,chyba że mnie to martwi to możemy zrobić.Myślę że nie będę robiła,po wynikach Fisha jestem już zupełnie spokojna :)
Czekam na Wasze wieści.
P.s.Wielkość z dzisiejszego USG to 16t2d :)

Ostatnia edycja:
Ergunia super, ze u synusia wszystko dobrze:tak: A to juz synus na 100%? I rosnie Ci w brzuszku kolejny maly klocuszek skoro jest o tydzien wiekszy niz termin wg OM;-)

reklama
Egrunia super :) ja tez wczoraj bylam sprawdzic czy wszystko ok i nie mam sie czym martwic bo coreczka miala sie dobrze.
A twoj synus jaki juz duzy :) macie wybrane imie?

Do góry